425911 425911

Guideline Coastal SH 2.0 #4/5

Flyt

Varenr: 243695
999,-
-+
1 stk på nettlager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Guideline Coastal 2.0 SH er basert på guidelines populære Coastal Evolve WF-snører. Dette er er allsidige og effektive skyteklumper for fiske i både fersk- og saltvann.

 

Avanserte og effektive skyteklumper for både innsjø- og kystfiske. Coastal SH 2.0 har en middels lang klumplengde og god balanse som enkelt sørger for lengre kast med kontrollert overrulling. Klumpen har ent tydelig "Power Boost" del rett før fronttaperingen starter som bidrar til å opprettholde framdrift i overrullingen selv under vanskelige forhold med motvind. Sammenlinket med forgjengeren har disse klumpene også mye bedre sidestabilitet som gjør de langt mer presise under forhold med plagsom sidevind.

Dette fluesnøret passer for middels- til gode fluekastere som fisker fra båt eller vader. Fronten er transparent for god kamuflasje med en litt blekere fargetone bak som identifiserer og skiller de ulike densitetene fra hverandre. Linene kommer med små, sterke fabrikklagde løkker i begge ender med id-printing i bakenden. Coastal 2.0 skyteklumper er byggt på vår DC kjerne (direct contact) med kun 6% strekk for maksimal følsomhet og de beste krokingsegenskapene. Normale kjerner har en stekk på opptil 20%.

Avhengig av hva slags type skyteline du liker å bruke har vi følgende anbefalninger: Ved bruk av litt tykkere skyteliner som vår TSL .031 eller Compline 42lbs vil du få raskere- og mer kraftfull overrulling og kortere kastelengder. Et alternativ som kan være foretrukket under forhold med sterk motvind. Det er også et valg som passer godt for fiske fra båt eller når du bruker snørekurv som gir mindre floker på skytelinen. Økt friksjon i stangringene gir mer stabilitet og bedre-/mer kontrollert overrulling. Når du fisker fra land eller vader og bruker linekurv kan du gå for Compline II 35lbs, denne kombinasjonen vil gi deg de lengste kastene. Andre gode valg er ULS .027”/0,68 mm eller TSL 2.0 DC .028”/0,71 mm som er coatede, flytende skyteliner. Disse gir minst floker og kan fint brukes uten snørekurv. Begge har samme DC kjernen som klumpen.

 

 • Front Tapering med "Power-Boost" område for balansert overrulling og lengre kast.
 • Transparent front for fiske på sky fisk i klart vann.
 • Direct Contact kjerne for maksimal huggregistrering.
 • Solide fabrikklagde løkker i begge ender av snøret.
 • ID print i bakenden for enkel identifisering av linemodell.
 • PVC Fri.

   

  TLT - (Triple Layer Technology) & Direct Contact Core
  Fremtidens fluesnører består av en revolusjonerende- og kompleks multi-denisitets teknologi med tre ulike hardheter i coatingen. Ulike hardheter legges i de forskjellige delene av linen for mindre minne, bedre kasteegenskaper, raskere kontakt med fisken og økt slitestyrke. TLT lar oss produsere snører som flyter godt og slipper vannet mye mer effektivt. Taperingen er bygget opp på vår multifilament kjerne; Direct Contact med bare 6% strekk.

   

  MILJØFOKUS
  Guidelines grønne visjon er en verdikjede som er «Ren hele veien». Det betyr at i Guideline ønsker å sette et så lite miljøavtrykk som mulig i alt de foretar seg. Dette fluesnøret har coating av polyurethane i stedet for PVC som avgir skadelige mykningsstoffer (Phthalates) i vannet. Eskene deres er laget av resirkulert materiale med en vannbasert UV coating. Og for å redusere mengden med plast, har de kuttet ut plastspolene i forpakningene. Resultatet er at de kan tilby deg markedets reneste og mest øko-vennlige fluesnøre.

   

  Modell Klumplengde Klumpvekt Densitet
  Coastal SH 2.0 #4/5 9,2m 12g Flyt og Slow Intermediate
  Coastal SH 2.0 #5/6 9,2m 14g Flyt og Slow Intermediate


   

 • Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Support