425770

Guideline Clip-On Magnifier Glasses 2X

Forstørrelsesglass til briller

Varenr: 243648
199,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Guideline Clip-On forstørrelsesglass med +2,0 optisk korreksjon og flip-up funksjon for enkel bruk når du trenger det. Kommer i en myk, klar beskyttelsesveske med snap-lock.
Det perfekte hjelpemiddelet for sportsfiskere som sliter med syn på nært hold. Flott hvis du skal gjør små detaljert arbeid, som å skifte flue eller løse "vindknuter". Guidelines clip-on forstørrelsesglass er tilgjengelig i to forskjellige versjoner, +2.0 og +3.0 forstørrelsesgrad, og de tilbyr også en flip-up funksjon slik at du ikke trenger å fjerne dem hele tiden.

Enkel montering, fjerning og vipp-funksjon, overlegen holdbarhet og tilpassede resepter betyr bekvemmelighet, enkel lommeoppbevaring og trygge, sunne øyne. Krystallklare linser gir deg en skarp sikt uten forvrengning; bare plasser på nesestykket på brillene dine og snu linsene opp og ned for enkel overgang mellom de vanlige brillene og disse forstørrelsesglassene. Disse linsene kommer til og med komplett med en beskyttende veske, slik at du kan ta dem med hvor som helst de måtte trenges!
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support