425734 425734 425734 425734

Guideline Coastal Sunglasses

Copper Lens, Silver Mirror Coating

Varenr: 243636
499,-
Ubekreftet 23.08.2022
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline Coastal polariserte solbriller med blank svart polykarbonatinnfatning. Kobber polarisert TAC-linse med Sølv Revo speilbelegg.

Guideline Coastal kobber/sølv polariserte solbriller er en fritidsmodell med en moderne og ganske stor dekning. Designet med en blank svart polykarbonatramme og vil gjøre jobben utmerket både på og utenfor vannet. Linsene er kobberpolarisert TAC med Silver Revo speilbelegg for å gi et pent og estetisk utseende. Kobberlinsefargen er en brun tone med en lett rødlig fargetone. Dette er det beste valget for visuelt fiske da den brune/røde tonen gir økt kontrast til å se fisk, men samtidig er mørk nok til å være behagelig å bruke også i sterke lysforhold.

Som med alle Guideline-solbriller har de en UV400 beskyttende belegg som blokkerer 100 % av skadelige UVA- og UVB-stråler. Polariserte linser reduserer overflaterefleksjoner og reduserer gjenskinn betydelig og gjør det mye lettere å se fisk i vannet. Dette er veldig viktig under visuelt fiske i klare vann, elver eller på tropiske flater, men det er like viktig å kunne overvåke fisk som følger flua før du plukker opp snøret. Polarisering reduserer også tretthet i øynene og øker visuell nøyaktighet og forbedrer visuell ytelse. Guidelines Coastal-solbriller leveres i et slitesterkt hardt etui med glidelås med en rengjøringsklut inkludert.

 

 • Anbefalt bruk: Overskyet, kveld & svakt lys
 • UV400 blokerer 100% av skadelige UVA & UVB stråler
 • Bredde innfatning: 144mm
 • Linsebredde: 55mm
 • Linsehøyde: 51mm
 • Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Tilbehør
  Alternativer
  Andre kjøpte også
  Support