425713 425713 425713 425713

Guideline LPX Sunglasses

Amber Lens, Red Revo Coating

Varenr: 243629
499,-
0 stk på nettlager.
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline LPX polariserte solbriller med matt sort TR90 innfatning og røde gummidetaljer. Gul polarisert TAC-linse med Red Revo speilbelegg.

Guideline LPX Gul/Rød Revo er en moderne og pen fritidsmodell som vil gjøre jobben utmerket både på og utenfor vannet. Den har en matt sort ramme laget av TR90 som gjør rammen nesten umulig å ødelegge da den har en myk struktur og bøyer seg i stedet for å gå i stykker. Materialet gjør også brillene lette og derfor svært behagelige å ha på. Rammen har røde gummidetaljer både på utsiden og innsiden av stengene, noe som gir en sikker og sklifri passform. De er utstyrt med gule polarisert TAC-linse og har et rødt Revo speilbelegg som gir dem et distinkt utseende i forbindelse med de røde detaljene på innfatningen.

Den gule linsefargen er en meget god allrounder i bruntonefargespekteret som er perfekt for fiske i dagslys/sollys, og som også gir best kontrast når du er ute etter å se fisk i vannet. Akkurat som guidelines  andre briller blokkerer LPX 100 % av skadelige UVA- og UVB-stråler og glassene er polariserte. De kommer i en slitesterk (hard) veske med glidelås og med rengjøringsklut inkludert. Polariserte linser reduserer overflaterefleksjoner og reduserer gjenskinn betydelig og gjør det mye lettere å se fisk i vannet. Dette er veldig viktig under visuelt fiske i klare vann, elver eller på tropiske flater, men det er like viktig å kunne overvåke fisk som følger flua før du plukker opp snøret. Polarisering reduserer også tretthet i øynene og øker visuell nøyaktighet og forbedrer visuell ytelse.

 

 • Anbefalt bruk: Dagtid & sollys
 • UV400 blokerer 100% av skadelige UVA & UVB stråler
 • Bredde innfatning: 142mm
 • Linsebredde: 54mm
 • Linsehøyde: 47mm
 • Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Alternativer
  Andre kjøpte også
  Support