425710 425710 425710 425710

Guideline LPX Sunglasses

Grey Lens, Green Revo Coating

Varenr: 243628
499,-
-+
3 stk på nettlager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline LPX polariserte solbriller med matt sort TR90 innfatning og grønne gummidetaljer. Grå polarisert TAC-linse med Green Revo speilbelegg.

Guideline LPX Grey/Green Revo er en moderne og pen fritidsmodell som vil gjøre jobben utmerket både på og utenfor vannet. Den har en matt sort ramme laget av TR90 som gjør rammen nesten umulig å ødelegge da den har en myk struktur og bøyer seg i stedet for å gå i stykker. Materialet gjør også brillene lette og derfor svært behagelige å ha på. Rammen har grønne gummidetaljer både på utsiden og innsiden av stengene, noe som gir en sikker og sklifri passform. De er utstyrt med grå polarisert TAC-linse og har et grønt Revo speilbelegg som gir dem et distinkt utseende i forbindelse med de grønne detaljene på innfatningen.

En grå linse egner seg godt for fiske i dagslys/sterk sol da dette er fargen som blokkerer lyset mest effektivt av solbrillene våre. Den grå fargen er nøytral og gir ekte farger uten forvrengning. UV400 beskyttende belegg i alle linsene våre blokkerer 100 % av skadelige UVA- og UVB-stråler. Polariserte linser reduserer overflaterefleksjoner og reduserer gjenskinn betydelig og gjør det mye lettere å se fisk i vannet. Dette er veldig viktig under visuelt fiske i klare vann, elver eller på tropiske flater, men det er like viktig å kunne overvåke fisk som følger flua før du plukker opp snøret. Polarisering reduserer også tretthet i øynene og øker visuell nøyaktighet og forbedrer visuell ytelse. De kommer i en slitesterk (hard) veske med glidelås og med rengjøringsklut inkludert.

 

 • Anbefalt bruk: Dagtid & sollys
 • UV400 blokerer 100% av skadelige UVA & UVB stråler
 • Bredde innfatning: 142mm
 • Linsebredde: 54mm
 • Linsehøyde: 47mm
 • Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Alternativer
  Andre kjøpte også
  Support