395396 395396
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline 4D Compact Body er korte, kraftfulle og velbalanserte klumper som er utviklet for å fungere perfekt sammen med 4D Compact Tips

4D Compact-konseptet tilbyr et komplett sortiment med klumper (bakdeler) og spisser som dekker fiske med enhånds-, switch- og tohåndsstenger opptil 14fots lengde klasse #9/10. 4D bakdeler finnes i to densiteter; flyt og Flyt/Synk 3. Klumpene kjennetegnes av en kraftfull tapering som er lettkastet ved både Scandi- og Skagit stil. Lengdene varierer fra 5,0 til 5,4 meter. Sammen med 4D Compact Tips blir dette en perfekt lengde for stenger opptil 14 fot. Brukt med de anbefalte spissene og en fortomm i riktig lengde, får du god rekkevidde, presisjon og fine overrullinger av alle typer fluer.

For optimal prestasjon anbefaler vi at du bruker 4D Compact Body sammen med våre 4D Compact Tips som har dobbeldensitet. Spissene kommer i vekter fra 7-9g og lengder på 10-12ft. Skyteklumpene kommer i 8 vektklasser og er laget på vår stumme Direct Contact™ kjerne som har kun 6% elastisitet med 30lbs (13,6kg) bruddstyrke. Alle liner kommer med fargekodede løkker i fronten. På løkken bak er det id-merking for enkel identifisering. Løkkene er de mest solide i bransjen og selve fluelinen er laget av miljøvennlige materialer med en sterk coating av polyurethane med lav friksjon.


 

TEKNOLOGI


TLT - (Triple Layer Technology) & Direct Contact™ Core
Fremtidens fluesnører består av en revolusjonerende- og kompleks multi-denisitets teknologi med tre ulike hardheter i coatingen. Ulike hardheter legges i de forskjellige delene av linen for mindre minne, bedre kasteegenskaper, raskere kontakt med fisken og økt slitestyrke. TLT lar oss produsere snører som flyter godt og slipper vannet mye mer effektivt. Taperingen er bygget opp på vår multifilament kjerne; Direct Contact™ med bare 6% strekk.


 

MILJØFOKUS


Vår grønne visjon er en verdikjede som er «Ren hele veien». Det betyr at vi i Guideline ønsker å sette et så lite miljøavtrykk som mulig i alt vi foretar oss. Dette fluesnøret har coating av polyurethane i stedet for PVC som avgir skadelige mykningsstoffer (Phthalates) i vannet. Eskene våre er laget av resirkulert materiale med en vannbasert UV coating. Og for å redusere mengden med plast, har vi helt kuttet ut plastspolene i forpakningene. Resultatet er at vi kan tilby deg markedets reneste og mest øko-vennlige fluesnøre.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support