393513

Guideline Børstemark Black

Kvalitetsfluer fra kjente leverandører

Varenr: 232949
75,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Imitasjon av Børstemark som er populær mat for all fisk som lever i sjøen, dette er en viktig flue fra januar til april. Børstemarkene er mest tilgjengelige for fisken i tidsrommet februar-april når de svermer/parrer seg. Tidspunktet for svermingen er gjerne knyttet til rett temperatur i vannet sammen med fullmåne. Mange sier det skjer rundt 7-10 grader i mars måned.

Fluemønsteret du får her er laget med dubbing av african goat som er et ganske transparent naturmateriale med samme glans som selull. Kulehodet er av messing for å gi flua en viss tyngde samt tilføre litt jiggende gange uten å bli for tung/stupe for brått.  Den spunnede kroppen er forsterkert med PE Multifilament og du kan bytte ut kroken da denne er tredd på i en løkke i enden. Lengden på flua er 7cm som vi menter er spot on til en rekke arter børstemark. Fisker du både i salt- og ferskvann så kan du med fordel prøve ut flua i vann hvor fisken beiter aktivt på igler.

  • Børstemark Purple/Black er flott som kvelds-/silhuettflue og for fiske på områder med mørkere bunn av steiner, tang og tare.
  • Børstemark Hot Orange/Black er en super farge for fiske på områder med lysere bunn med sand, mudder, alger og gress.
  • Børstemark Black er en allround farge som passer godt til fiske om natta da de svermer og på områder med mørkere bunn med steiner, tang og tare.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support