356612 356612

Airflo Skagit F.I.S.T 480 Grains

Multi Tip Shooting Head

Varenr: 220711
1 099,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Airflo Skagit F.I.S.T klumpene er en serie klumper som er spesielt utviklet for skagit-kastingsteknikker.

 

Det som skiller disse klumpene fra andre er at de er delt inn i tre forskjellige synkegrader: flytende, intermediet og synkende klump. Denne unike fordelingen gjør dem svært allsidige og i stand til å håndtere ulike fiskesituasjoner og dybder.

 

Flytende klumpen er designet for å flyte på vannoverflaten. Dette gjør den ideell for fiske på grunne områder eller når du ønsker å holde fluen i vannlagene nær overflaten. Intermediet klumpen har en halvveis synkeprofil, noe som betyr at den vil synke sakte til en mellomliggende dybde. Dette er nyttig når du ønsker å fiske i dypere vannlag uten at fluen går for dypt.

 

Synkende klumpen har en synkehastighet på 2 (Synk2), noe som gjør den raskt synkende. Denne klumpen er ideell når du ønsker å nå dypere vannlag raskt, for eksempel når du fisker i dype elver eller fiskeplasser med strøm. En annen fordel med Airflo Skagit F.I.S.T klumpene er at de kan kombineres med det aller meste av 15ft spisser.

 

Dette gir deg muligheten til å tilpasse kastet ditt etter fiskeforholdene og behovene dine. Ved å velge riktig spiss kan du oppnå optimal presentasjon og kontroll over fluen under kastingen. Det er også verdt å merke seg at klumpene er laget med en coating som ikke inneholder PCB (polyklorerte bifenyler). Dette gjør dem mer miljøvennlige og samsvarer med moderne miljøstandarder.

 

Samlet sett er Airflo Skagit F.I.S.T klumpene en fleksibel og pålitelig løsning for skagit-kastingsteknikker. Med deres forskjellige densiteter, kombinerbarhet med spisser og miljøvennlige design, er de egnet for en rekke fiskesituasjoner og kan hjelpe deg med å oppnå suksess på vannet.

 

  • Densitet: Fly/synk2
  • Lengde: ca. 6,5 - 7,5 meter
  • Brukes i kombinasjon med tips, fungerer perfekt med Guideline 4D Front Tip. 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support