356444

Guideline Predator Evolve #7

S1/S3

Varenr: 220655
1 199,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Predator Evolve WF er en serie liner basert på de velprøvde Pike fluesnørene. De nye snørene har blitt oppgradert på en rekke områder og har fått et mer passende-, nytt navn; Predator. Dette er ikke et dedikert gjeddesnøre selv om egenskapene er førsteklasses til dette fisket. Predator er også et utmerket snøre for vindfulle dager på kysten da det ikke stilles like store krav til lette nedlegg/pene presentasjoner som du får med en Coastal line.

 

Snørene har fortsatt samme gode tapering med suverene egenskaper for å kaste store fluer, men vi har utnyttet ny datastyrt maskingteknologi for å redusere skytelinenes diameter i forhold til Pike linene. Dette gjør at den nye versjonen kaster lengre med mindre kraftbruk og gir fine kontrollerte overrullinger med alle fluetyper. Økt rekkevidde kommer virkelig til sin rett når du fisker dypt utvadet, kaster fra en lavere posisjon og har mye løsline å kontrollere.

 

Pike Evolve WF fluesnører kommer i fra klasse #7 til #10 i tre ulike densiteter og er bygget på vår stumme 30lbs Direct Contact kjerne som gjør at du lettere merker hugg. Klumplengden er 11m inkludert baktapering og linene leveres med fabrikklagde løkker i begge ender.


Predator Evolve Float
Floatesnøret har lav diameter, kraftfull tapert klump og en velbalansert skyteline. Dette gir gode kastelengder ved vading og hjelper til med god overrulling når det blåser og ved fiske fra båt. Farge: Light Green/Sunrise Orange.


Predator Evolve Hover/Intermediate
En densitet som fungerer store deler av sesongen, en skikkelig allroundline som dekker de fleste forhold fra overflaten og ned til 1-2 meters dyp. Snøret har en 6 meter lang front i hover/intermediate som synker med en hastighet på 30 sek/pr.m. En kort Floatende bakdel samt Floatende skyteline gir god kontroll på løsline og fine egenskaper ved innfisking. Farge: Clear Light Green/Sunrise Orange.


Predator Evolve Synk1/Synk3
Et meget effektivt snøre med dobbel densitet for fiske på 2-5 meters dyp. Synkehastigheten i linen øker mot fronten av snøret slik at du holder flua i huggsonen under en lengre del av inntrekket. Dette er en velbalansert line som også er lett å løfte ut av vannet til nye kast og snøret går godt med lite lengde ute av stangtuppen. Farge: Sea Green/Sunrise Orange.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support