355058

Guideline Pump Double Action

Toveis håndpumpe til bellybåt

Varenr: 220193
229,-
-+
3 stk på nettlager
  • 5Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline Pump Double Action er en toveis håndpumpe for å blåse opp bellybåt raskt og effektivt.

 

  • Maksimal ytelse for å blåse opp bellybåter og andre oppblåsebare gjenstander
  • Enkel oppblåsing og tømming av luft
  • Garantert brukervennlighet og effektivitet
  • Enkel tilkobling og brukervennlig design
  • Robust og pålitelig konstruksjonPump Double Action håndpumpen passer enten det er en bellybaot, pontongbåt, en stor luftmadrass for camping, en oppblåsbar badebasseng for sommerlek eller en gigantisk oppblåsbar enhjørning for stranden, vil du være sikker på at de blir fylt med luft raskt og enkelt.

 

Toveisfunksjonen sikrer kontinuerlig luftstrøm for rask oppblåsing og tømming.

 

Pumpen er utstyrt med en unik kontinuerlig luftstrømfunksjon som pumper luft inn ved både opp- og ned-pumping. Dette betyr at du ikke kaster bort verdifull tid og energi på å pumpe luft manuelt. Med denne avanserte funksjonen vil du oppleve raskere oppblåsing og tømming enn noensinne. Du kan fylle opp gjenstandene dine på kort tid og enkelt tømme dem når du er ferdig med å bruke dem.

 

Enkel tilkobling og brukervennlig design

Det er enklere enn noensinne å koble pumpen til oppblåsbare gjenstander. Den har en enkel push-in-slange som kobles til pumpen uten problemer. Du trenger ikke å bekymre deg for lekkasjer eller at slangen løsner under bruk. I tillegg har pumpen et stort håndtak og en fotplate som gir komfort og stabilitet under bruk.

 

Robust og pålitelig konstruksjon

Pumpen er bygget for å vare. Den har en stor, fleksibel slange. Det er også inkluderer også en ventiladapter som passer til forskjellige ventiltyper, slik at du kan oppblåse en rekke gjenstander med letthet. Uansett om du skal på campingtur, stranden eller bare nyte en dag i hagen, er vår pumpe det perfekte verktøyet for å gjøre oppblåsbare opplevelser enklere og mer fornøyelige.Bestill denne moderne pumpen i dag og nyt enkelheten og effektiviteten den gir når du oppblåser og tømmer luften fra dine favorittopplåsbare gjenstander som Bellyboat, pontongbåter, kjakker eller bademadrasser.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support