300543 300543 300543 300543

Guideline Laxa Seatrout 12' #7/8

Komplett fluesett - Tohånds

Varenr: 202227
4 299,-
-+
5 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Ønsker du å prøve sjøørretfiske på kysten eller sjøørret og smålaks i elv så er Laxa Seatrout #7/8 fluefiskesett midt i blinken. Settet består av kvalitetskomponenter som er ferdig montert, klart til bruk.


Laxa fluefiskesett er helt nytt sett for sesongen 2018 som har nytt utseende og bedre egenskaper på alle områder. Klingene har helt nye materialer som har vesentlig mindre resin i karbonduken som gir lettere og mer responsive stenger enn deres tidligere Kispioxmodeller. I tillegg kommer settene med deres helt nye FAVO snelle. Snørene er designet for å passe med settene og er letthåndterlige med tanke på at det er nybegynnere som er målgruppen for disse produktene. Alle sett kommer ferdig montert med fortom, klar til bruk.


Favo fluesnelle


Guideline's mest prisgunstige fluesnelle er en komplett serie med individuelt tilpasset design for ørret, sjøørret og laksefiske. Bremsesystsemet er jevnt, nøyaktig og velprøvd over mange år.

Disse høyteknologiske snellene har fått sitt design inspirert av våre premiumsneller Fario LW og Vosso. Vi har gitt hver snellestørrelse unike egenskaper som passer best for deres tiltenkte bruksområde. En del av designet er såpass spesielt at det kan kun oppnås ved formstøping. Snellene er laget med høy presisjon og CNC behandlet før den endelige finishen er lagt på.

Bremsen er jevn og består av et velprøvd, solid bremsesystem som fungerer perfekt selv om det ikke er helt vanntett. Normalt vedlikehold kreves når snellene brukes i saltvann. FAVO kommer i tre modeller som dekker fisket fra lett ørretfiske med enhåndsstenger til tyngre tohåndsfiske etter laks. Snellene i #79 og #810 størrelsene har samme solide konstruksjon som Vosso med hel ramme for å unngå at tynn skyteline kiler seg mellom spole og snellehus. Sveiveretningen er lett å endre og tar bare et par minutter.

 

Modell

Lengde

Klasse

Deler

Laxa Seatrout 12' #7/8

12'

#7/8

4

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support