441182 441182 441182 441182 441182

GP CHW53 Discovery Work hodelykt

275 Lumen

Varenr: 248767
349,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

GP CHW53 Discovery Work hodelykt 275LM

Hodelykten som tåler tøffe forhold og øm håndtering. Perfekt for hjemmefiksere og profesjonelle. Har seks forskjellige lysmoduser inkludert spot-, flom- og SOS-lys samt rødt LED-lys for å bevare nattsyn hos deg og andre.

 • Støtsikker opp til 5 meter høy
 • Justerbart lampehode
 • Batterilevetid på opptil 25 timer
 • Bredt og justerbart pannebånd som kan vaskes i maskin
 • 3 X AAA-batterier inkludert (kompatible med GP ReCyko oppladbare batterier)

  GP Discovery Work CHW53 hodelykt er designet for deg som ikke lar mørket stoppe arbeidet eller DIY-prosjektet ditt. Den har en lysstyrke på opptil 280 lumen og 6 forskjellige lysmoduser, inkludert rødt LED-lys som bevarer ditt og andres nattsyn og SOS. GP Discovery Work CHW53 er en av våre mest robuste og slitesterke hodelykter, den tåler fall fra en høyde på opptil 5 meter og har en IPX5-klassifisering som gjør at den er spylesikker. Det brede pannebåndet kan vaskes i maskin og er enkelt å justere for maksimal komfort. Hodelykten er kompatibel med både engangs- og oppladbare (NiMH) batterier, noe som gjør den til en fleksibel alt-i-ett som er klar for alle typer prosjekter.


  Hodelykten som takler det meste
  Modellene i GP Discoverys Work-serie er laget for å belyse alle typer prosjekter eller oppdrag. Enten du skal mekka i garasjen, fikse loftet eller jobbe med oppussingsobjektet. Med sitt robuste og ekstremt støtbestandige hus takler denne hodelykten det meste. Lysstyrken strekker seg opp til 280 lumen med 6 forskjellige lysmoduser, inkludert rødt LED-lys. GP Discovery Work CHW53 er utstyrt med både fokus og spotlight (spot og elv), som gjør at den enkelt lyser opp både brede og lange områder på opptil 90 meter.


  Ditt holdbare superside-spark
  Denne hodelykten er spesialbygd for å tåle tøffe forhold og smertefri håndtering. Det robuste huset rundt lampen er støtsikkert for fall opp til 5 meter høyt og spylesikkert (IPX5). Med den lange batterilevetiden på opptil 25 timer kan du stole på at du alltid har lyset du trenger.


  Gjennomtenkt design
  Med de to brukervennlige knappene kan du enkelt navigere mellom alle lysinnstillinger og funksjoner. GP Discovery Work CHW53 har funksjon for riktig LED-lys, som bevarer nattsynet både hos deg og de rundt deg. Da trenger du ikke å blende hjelperne dine i DYI-prosjektet eller resten av arbeidslaget ditt. Lampehodet er fleksibelt og kan justeres i 60 grader, noe som gjør det mulig å vinkle lyset akkurat slik du ønsker.


  Bekvemmelighet i fokus
  Den er designet med et bredt og justerbart hodebånd for en komfortabel passform og sprettfri komfort uansett hodestørrelse. Pannebåndet kan vaskes i maskin med tydelige symboler for vaskeanvisning trykt på innsiden.


  Et grønnere valg
  Denne hodelykten er kompatibel med både engangsbatterier og oppladbare (NiMH) batterier. Designet forhindrer at de oppladbare batteriene lades ut for raskt og utnytter derfor batterienes totale livssyklus. Velg oppladbare batterier til hodelykten for å redusere klimaavtrykket og bidra til å redusere avfall fra engangsbatterier.

 • Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Alternativer
  Andre kjøpte også
  Support