441179 441179 441179 441179 441179

GP CH44 Discovery Hodelykt

300 Lumen

Varenr: 248766
249,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

GP CH44 Discovery hodelykt 300LM

Hodelykten som har det meste med seks lysstyrker og uendelige bruksområder i hverdagen, både utendørs og innendørs. Har både spot-, flom- og SOS-lys samt rødt LED-lys for å bevare nattsyn hos deg og andre. Er også utstyrt med en bevegelsessensor for å bytte mellom lysmoduser.

  • Støtsikker opp til 1 meter i høyden
  • Justerbart lampehode
  • Bredt og justerbart pannebånd som kan vaskes i maskin
  • 3 X AAA-batterier inkludert (kompatible med GP ReCyko oppladbare batterier)



    GP Discovery CH44 hodelykt med bevegelsessensor og rødt LED-lys.

  • Perfekt lampe for hageelskeren eller hjemmefikseren da bevegelsessensoren lar den styres med hansker på. Med en rekkevidde på 60 meter og en lysstyrke på opptil 300 lumen er den sterk nok for alle situasjoner i hverdagen. Den har hele 6 lysmoduser å velge mellom, inkludert rødt LED-lys som bevarer ditt og andres nattsyn og SOS. Du kan enkelt navigere mellom alle lysstyrker med de to brukervennlige knappene eller med bevegelsessensoren. Det betyr at med bare en bølge foran lampen kan du kontrollere lysstyrken. En uunnværlig funksjon når du bruker hansker til hagearbeid eller hundeturer om vinteren. GP Discovery CH44 har en lang batterilevetid på 36 timer og et bredt og justerbart pannebånd som kan vaskes i maskin. Dekselet rundt lampen er IPX4-klassifisert, noe som betyr at den er spraytett, og er støtsikker inntil 1 meter. GP Discovery CH44 er kompatibel med både engangsbatterier og oppladbare (NiMH) batterier for å bidra til en mer bærekraftig fremtid.



    Alle funksjonene du trenger
    GP Discovery CH44 er designet for å gjøre alle hverdagssituasjoner enklere og tryggere. Den har 4 lysstyrker å velge mellom på opptil 300 lumen samt både bevegelsessensor og rødt LED-lys. Rødt LED-lys brukes for å bevare nattsynet til både deg og andre rundt deg, så du slipper å blende de du møter på hundeturen eller vennene dine på campingturen. Siden den er utstyrt med fokus og spotlight (spot & river), kan den lyse opp både lange og brede områder på opptil 60 meter.



    Gjennomtenkt design
    Du kan enkelt navigere mellom alle lysinnstillinger med de to brukervennlige knappene eller håndfri med bevegelsessensoren. Lampehodet er fleksibelt og kan justeres i 60 grader, noe som gjør det mulig å vinkle lyset akkurat slik du ønsker.



    Ditt superside-kick i hverdagen
    Vær klar for enhver situasjon, forventet og uventet med GP Discovery CH44. Takket være det spraytette og 1 meter støtbestandige huset er denne hodelykten ideell for all mulig bruk, både innendørs og utendørs.



    Bekvemmelighet i fokus
    Den er designet med et bredt og justerbart hodebånd for en komfortabel passform og sprettfri komfort uansett hodestørrelse. Pannebåndet kan vaskes i maskin med tydelige symboler for vaskeanvisning trykt på innsiden.



    Et grønnere valg
    Denne hodelykten er kompatibel med både engangsbatterier og oppladbare (NiMH) batterier. Designet forhindrer at de oppladbare batteriene lades ut for raskt og utnytter derfor batterienes totale livssyklus. Velg oppladbare batterier til hodelykten for å redusere klimaavtrykket og bidra til å redusere avfall fra engangsbatterier.

    Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Support