139322 139322 139322

Gerber Moment Large Fixed Blade DP

Livstidsgaranti

Varenr: 155226
367,-Kampanjepris
489,-Ordinær pris
0 stk på nettlager.
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse
Gerber Moment Large Fixed Blade DP
Livstidsgaranti
 
 
Gerber Moment er en kniv med fast blad som gir deg uovertruffen kontroll på kniven og sikkerhet under bruk. Et verktøy som tilfredsstiller jegerens jakt krav. Fra prepping av vilt til å sette opp en leir, Gerber Moment er en utilitaristisk verktøy med en 3,63-tommers kniv med glatt knivegg, drop-point spiss for å håndtere oppgaver store og små. Og med et ergonomisk grep, og du har en alvorlig stand kniv som føles så stor som den utfører.
 
Komfortabel og balansert
Det første du vil legge merke til når du håndterer denne Gerber kniven er det behagelig grepet og den velbalansert følelsen. Den har ergonomisk form og teksturert gummihåndtak. Gerber Moment er tryg å bruke da det er fingerstopper som hindrer glidning ut på bladet når du bruker kniven. Du kan være trygg på dette verktøyet er prodyusert med rikelig hands-on erfaring bak sin mening og funksjon.
 
Står til oppgaven
Ingen to jaktturer er like. Hver jakttur er setter ulike krav til deg og utstyret ditt, inkludert kniven din. En allsidig jaktkniv må håndtere forventede arbeid som rengjøring av vilt og diverse oppgaver i jaktleieren, samt uforutsette oppgaver som garantert vil oppstå. Drop point formen gir stor kontroll og brukervennlighet. I et stort knivblad er like allsidig som det er traust, slik at du kan fokusere på eventyr av jakten, ikke om du har det riktige verktøyet for jobben.
 
Rugged Nylon Scabbard
Gerber Moment Fixed Blade glir lett inn i sin nylon slire for oppbevaring i sekken. Sliren passer også godt i beltet og kniven er alltid innen rekkevidde når du trenger den. Det er en metall trykknapplukning for å holde kniven godt på plass.
 
 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support