643328 643328 643328 643328 643328 643328 643328 643328 643328 643328 643328 643328

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edt

Taktisk GPS smartklokke med LED-lykt

Varenr: 263378
5 899,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 11 dager)
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition er den robuste GPS-smartklokken som er laget for action med taktiske funksjoner, en LED-lommelykt, treningsapper og solcellelading for å holde deg i gang. Hvorfor skal du bare utføre oppdraget når du kan briljere?

 

  • Ubegrenset batterilevetid i smartklokkemodus med solcellelading
  • Taktiske funksjoner, kompatibilitet med nattbriller, klar for feltoperasjoner.
  • Tåler vær og vind, utviklet med militær standard.
  • Når det blir mørkt, vil den innebygde LED-lommelykten holde deg i gang.
  • Tren med innebygde sportsapper på håndleddet.
  • Forstå kroppen din bedre med helseovervåking hele døgnet.

 

Skill deg ut med innovative og robuste GPS-smartkloker

Denne innovative, stilige og robuste GPS-smartklokken er solid nok til å holde tritt med deg, og den er utstyrt med taktiske funksjoner, en innebygd LED-lommelykt og solcellelading for å holde deg i gang.

 

Robust

Denne svært robuste klokken har en skjerm med solcellelading og en robust 50 mm polymerurkasse. Den er vanntett ned til 10 ATM og er testet i henhold til amerikanske militære 810-standarder for motstandsdyktighet mot varme, støt og vanninntrengning.

 

Design

Denne klokken er alltid klar for eventyr med et design som er laget for action og funksjoner som støtter en aktiv livsstil. I tillegg viser det stilige designet at du gjør ting på din egen måte.

 

Batterikapasitet

Hold på lenger enn noen gang med solcellelading og ubegrenset batterilevetid i smartklokkemodus1. I tillegg kan du forlenge batterilevetiden ved å kontrollere hvilke innstillinger og sensorer som bruker batteri.

 

Klar for oppdrag

 

Solcellelading

Power Glass™-linsen for solcellelading forlenger batterilevetiden og produserer 50 % mer energi enn Instinct® 2 Solar. Press deg selv lenger og få ubegrenset batterilevetid med solcellading i smartklokkemodus1.

 

Innebygget lommelykt

Enheten har en innebygd LED-lommelykt med variable styrker som hjelper deg med å finne frem i dårlige lysforhold. Den har også et strobelys som samsvarer med løpsfrekvensen din, og en rød sikkerhetslysmodus som gjør at du kan holde et øye med omgivelsene dine om natten.

 

Kompabilitet med nattbriller

Bytt enkelt mellom dag- og kveldstidvisning med en skjerm som er utformet for å kunne leses av med nattbriller.

 

Stealth Mode

Hold deg skjult ved å aktivere Stealth Mode for å slutte å lagre og dele GPS-posisjonen din og for å deaktivere trådløs tilkobling og kommunikasjon.

 

Format for doble posisjoner

Du kan enkelt synkronisere posisjonen din med andre ved å se både UTM (Universal Transverse Mercator) og MGRS (Military Grid Reference System) på den samme skjermen.

 

Ballistics-kalkulator

Få tilgang til Applied Ballistics®-kalkulatoren via AB Synapse™ – Garmin-appen (opplåsingsgebyr kreves) for å få tilgang til sikteløsninger for langdistanseskyting i felten.

 

Kill Switch

Hvis man er bekymret for sikkerheten, kan hele enhetens brukerminne slettes med Kill Switch.

 

Jumpmaster-modus

Beregn utløsningspunkt i stor høyde i henhold til militære retningslinjer, og naviger samtidig til målet ditt etter at du har hoppet.

 

Taktisk aktivitet

Se tid, tempo, tid på dagen, høyde og posisjon i begge koordinattypene.

 

Spor alle eventyr

 

Støtte for multibåndfrekvens

Motta og benytt deg av flere frekvenser som sendes av navigasjonssatellitter, for å få bedre brukerposisjonsnøyaktighet i områder der GNSS-signaler reflekteres, er svake eller vanligvis ikke trenger inn.

 

ABC-sensorer

Naviger rundt neste løype med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et elektronisk 3-akset kompass.

 

TrackBack-ruting

Naviger tilbake til startpunktet. Enkelt. Praktisk.

 

Referansepunkt

Hold oversikt over et kjent sted – for eksempel bilen eller starten av løypa – i forhold til posisjonen din, og finn veien tilbake.

 

Trådløst tilkoblet

 

Smartvarsler

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

 

Connect IQ-butikken

Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelter og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken på en kompatibel smarttelefon.


Garmin Pay

Gå lekende lett forbi køer og utvalgte offentlige transportsystemer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay. Les mer om hvilke banker som støtter Garmin Pay deltakende leverandører.

 

Sikkerhets- og sporingsfunksjoner

Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer en hendelse, kan funksjonene for assistanse og hendelsesregistrering3 sende en melding med posisjonen din til nødkontaktene dine når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

 

Kalendervisning

Se planene for dagen med et eget kalenderskjermbilde når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

 

Garmin Connect-appen

Se helse- og treningsinformasjon på ett sted. Garmin Connect-appen på en kompatibel smarttelefon er et aktivt fellesskap på nett der folk på farten kan komme i kontakt med andre, konkurrere og dele.

 

Tren på din måte

 

Innebygde sportsapper

Gjør det du liker, med forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for løping, sykling, svømming, styrketrening, innendørsklatring, ski, snøbrett, golf, yoga, pilates med mer.

 

Hinderløp

Spor ytelsen din under hinderløp – med mellomtider som registreres mellom løpe- og hinderseksjoner under løp. Når du har registrert mellomtider i løpet av den første sløyfen, kan du fokusere utelukkende på løpet derfra, siden mellomtidene registreres automatisk. Gå deretter gjennom statistikken etter løpet.

 

HIIT-treningsøkter

Denne aktivitetsprofilen sporer HIIT-treningsøktene dine, inkludert AMRAP, EMOM, Tabata og egendefinerte. Angi antall runder, trenings-/hvileintervaller med mer.

 

Kondisjonsberegning

Tren smartere med kondisjonsberegning, en indikator på hvordan du kan forvente å yte. Den regner også med endringer i ytelse som kan skyldes varme eller høyde.

 

Daglig foreslått treningsøkt

Se hele uken med daglige foreslåtte treningsøkter, som tilpasses etter hver løpetur eller sykkeltur og samsvarer med ytelsen og restitusjonen din, i tillegg til kommende løp i Garmin Connect-appkalenderen.

 

Restitusjonsrådgiveren

Etter hver treningsøkt gir restitusjons|råd|giveren deg beskjed om når du er klar for en ny, hard treningsøkt. Den tar til og med høyde for treningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn.

 

MTB-dynamikk

Spor detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk og spesialiserte Grit®- og Flow™-målinger som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor godt du kjører ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang.

 

Kjenn kroppem din

 

Pulsmåling på håndleddet

Få pulsdata4 og varsler om pulsen din er for høy eller lav når du hviler. Mål hvor hardt hjertet ditt jobber under aktiviteter.

 

Søvnpoeng og avansert søvnovervåkning

Få en fullstendig oversikt over de ulike søvnfasene dine, lett, dyp og REM. Vis alt på en egen widget som inneholder søvnpoengsummen din og annen informasjon.

 

Morgenrapport

Få en oversikt over søvn, restitusjon og treningsutsikter så snart du våkner – sammen med pulsvariasjonsstatus og vær. Du kan til og med tilpasse rapporten til å vise deg hva du vil se.

 

Body Battery-Energimåling

Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjon, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

 

Pulsoksymetri

For å gi deg informasjon om høydeakklimatisering og søvnovervåking bruker en pulsoksymetrisensor5 lysstråler på håndleddet til å beregne hvor godt kroppen din tar opp oksygen.

 

Pulsvariasjonstatus

Få en dypere forståelse av den generelle helsetilstanden din, trening og restitusjon gjennom pulsvariasjonen din, Få en dypere forståelse av din generelle helse, restitusjon og treningsytelse gjennom pulsvariasjon mens du sover, basert på teknologi utviklet av Firstbeat Analytics™-avdelingen vår.

 

Innhold i esken

  • Instinct® 2X Solar Tactical Edition
  • Lade/datakabel
  • Dokumentasjon

 

Mål og ytelse

Skjermstørrelse, B x H tilpasset design med to vinduer, 27 x 27 mm (1,1? x 1,1?)
Skjermtype Monokrom, sollysvennlig, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
Batteritid Smartklokke: 40 dager ubegrenset med solcellelading* GPS: 60 timer; 145 timer med solcellelading** Alle satellittsystemer: 40 timer, 65 timer med solcellelading* Alle satellittsystemer og multibånd: 27 timer, 36 timer med solcellelading** Maks. batterilevetid i GPS-modus: 150 timer, ubegrenset med solcellelading** Ekspedisjonsaktivitet med GPS: 60 dager, ubegrenset med solcellelading* Klokkens batterisparemodus: 100 dager, ubegrenset med solcellelading* *Solcellelading, forutsatt bruk hele dagen med tre timer per dag utendørs i forhold på 50 000 lux **Solcellelading, forutsatt bruk i forhold på 50 000 lux
Skjermoppløsning, B x H 176 x 176 piksler
GPS Ja
Vekt 67 g

 

Kart og navigasjon

Minne/historikk 64 MB

 

Funksjoner

STR3AMUP! PC-verktøy for strømming av biometriske data nei
Flerfrekvensposisjonering Ja
Kompass med tre akser og HSI nei
Berørings- og/eller tastelås Ja
Forhåndslastede kart over skianlegg nei
Vindstrke og vindretning (krever tilkobling til golf-appen) nei
Sanntidsdeling av aktiviteter nei
Søvn Ja
Greenkonturer (med Garmin Golf-medlemskap) nei
Batterisparemodus – tilpassbar klokke med lavt strømforbruk Ja
SwingTempo (måler tider for baksving og nedsving som et forholdstall) nei
Spiller av musikk nei
APNEA-modus nei
Load Ratio nei
Balanse og tid med bakkekontakt Ja (med kompatibelt tilbehør)
Tetthetshøydekalkulator nei
Viktig svømmehastighet nei
Fokus for treningsbelastning nei
Kompatibel med Varia Vision™ (skjerm som festes på hodet) nei
Pulsvarsler Ja
Treningseffekt (anaerob) Ja
Varsler om unormal puls Ja (høyt og lavt)
Enkel pauseplanlegging nei
Vertikal hastighet Ja
Melkesyreterskel Ja (med kompatibelt tilbehør)
Treningsøktveiledninger nei
Antall sendere som støttes nei
MTB-vanskelighetsgrad og -flyt Ja
Tilpassbare datasider Ja
Konfigurerbare rundevarsler Ja
Hendelsesregistrering ved utvalgte aktiviteter Ja
Physio TrueUp Ja
Tilpassbare varsler Ja
NEXRAD på bevegelig kart nei
Tilbake til start Ja
Vertikal oscillasjon og forholdstall Ja (med kompatibelt tilbehør)
Høydemåler med justerbar barometerinnstilling nei
Størrelse, B x L x H 50 x 50 x 14.5mm Passer håndledd med en omkrets på 145-228 mm
Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den) Ja
Live Delta-tid nei
Automatisk høydejustering nei
Rammemateriale Fiberforsterket polymer
Hinder og banemål Ja
Treningsøkter for lastebilsjåfører nei
Kompatibel med TruSwing™ nei
UltraTrac-modus Ja
Kondisjonsberegning (terrengløp) Ja
Lenger fremme nei
Forhåndslastede baner nei
Pulsoksygenakklimatisering Ja
Avslapningstidtaker for pusting Ja
% av makspuls Ja
Nødkontakt (ICE) nei
Gjenværende gasstid nei
Dekselmateriale Fiberforsterket polymer
Vanntetthet 10 ATM
Subwave™-støtte nei
Hørbare varsler nei
Fargeskjerm nei
Flere sykkelprofiler nei
Hviletidtakere nei
Pulsmåling på håndleddet (konstant, hvert sekund) Ja
Finn telefonen min Ja
PrePass weigh station notifications and bypass decisions nei
Skrittlengde (sanntid) Ja (med kompatibelt tilbehør)
Sykkelrunde og maksimal rundekraft (med kraftsensor) Ja
Talldata for svømming i åpent vann (distanse, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) Ja
treningseffekt Ja
Tilskuermeldinger nei
Avanserte treningsøkter Ja
Lademetode Garmin-patentert lader
TRENDLINE™ POPULARITETSRUTING nei
Strava-funksjoner (Beacon, segmenter i sanntid) nei
Grensekryssing nei
TRAINING READINESS Ja
Tidtaker Ja
Løyper (konkurrer mot tidligere aktiviteter) Ja
Respirasjonsfrekvens (under trening) Ja
Motta flyplaner trådløst fra Garmin Pilot™ nei
Intensitetsminutter Ja
Intervalltrening Ja
MOS-meteogram nei
Tids-/avstandsvarsel (utløser alarm når du når målet) Ja
Kompatibel med Garmin Connect™ Mobile Ja
Berøringsskjerm nei
Virtuell startlinje nei
FORHÅNDSLASTEDE TOPOGRAFISKE KART nei
Informasjon om sol og måne Ja
Lagrer automatisk hvor du starter og avslutter dykket nei
Wattguide nei
Stresstest av pulsvariasjon (Beregner stressnivået ditt ved å måle pulsvariasjoner mens du står stille i tre minutter. Skalaen går fra 1 til 100, og lave målinger indikerer et lavt stressnivå) nei
Sight 'N Go Ja
Posisjonssporing nei
Pulsoksymetri Ja
Projisert veipunkt Ja
Brødsmulesti i sanntid Ja
Tilpassbare aktivitetsprofiler Ja
Auto start/avslutt dykk nei
REFERANSEPUNKT Ja
SatIQ™ Technology nei
Connect IQ™ (nedlastbare urskiver, datafelter, widgeter og apper) Ja
Skrittfrekvens (viser antall skritt per minutt i sanntid) Ja
Musikkstyring Ja
Kraftmålerkompatibel (viser kraftdata fra kompatible tredjeparts ANT+™-aktiverte kraftmålere) Ja
LED-lommelykt Ja
Forbedret restitusjonstid Ja
APNEA-jaktmodus nei
60-minutters aktivitetsmål nei
Manuelle multisportaktiviteter Ja
Gjøremål nei
Bevegelig kart med veipunkt for flyging nei
A-til-B-navigasjon Ja
Ankeralarm nei
Målermodus nei
PacePro™-tempostrategier nei
Løype- og værspesifikk løpsberegning nei
Lengdemåling til layups/doglegs Ja
TAF (Terminal Aerodrome Forecast) nei
Auto Pause® Ja
Løpsdynamikk Ja (med kompatibelt tilbehør)
Esports-aktivitet nei
Komplett vektorkart nei
BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING Ja
BLUETOOTH-telefonanrop og taleassistentstøtte nei
Akselerasjonsmåler Ja
restitusjonstrådgiveren Ja
Tilpassede dataskjermbilder nei
Loggføring av øvelser Ja
Forhåndslastet med 42 000 baner fra hele verden nei
Banetidtaker nei
Remmateriale Silikon
Jetlag-rådgivning nei
Løpsapp nei
Rundetidtaker/kilometerteller Ja
SMARTRULLEKONTROLL Ja
Varme- og høydeakklimatisering Ja
Treningsøkter Ja
Tilkoblet GPS nei
Ytelseskondisjon Ja
Galileo Ja
Tilbakelagt distanse Ja
Manuelle runder Ja
GPS-basert distanse, tid og tempo Ja
Tekstmeldinger nei
Utholdenhet i sanntid nei
Løpskraft Ja
Nitrox-støtte nei
Hjelp Ja
Konkurransevarsel Ja
Snike-modus Ja
Kan parkobles med Garmin Golf-appen Ja
Automatiske rundetider nei
«Gjenta på»-hviletidtaker Ja
Pilates trening Ja
GPS-koordinater Ja
Repetisjonspoeng for rundetid (LTR) nei
Luftintegrasjon nei
Lydvarsler Ja
Automatiske CourseView-oppdateringer Ja
Nedlastbare treningsplaner Ja
Aksjer nei
Måler skuddavstanden (beregner nøyaktig lengdemål for slag fra en hvilken som helst posisjon på banen) Håndbok
Registrering av løping/gange/hvile Ja
CCR (Closed Circuit Rebreather) nei
Puls fra ekstern HRM (sanntidsmåling under hvile, intervall- og øktstatistikk under hvile og automatisk nedlasting av pulsmåling etter svømmeøkt) Ja
Kompatibel med Varia™-radar (bakovervendt radar) Ja
Oppgavetidtakere (2, 5, 10, 15, 20 og 30 minutter) nei
Svømmeøkter Ja
Assistance Plus nei
Multigass-modus nei
Musikklagring nei
Virtual Racer™ Ja
KILL SWITCH Ja
Holdtaster Ja
Enkelgass-modus nei
Aktivitetslogg på klokken Ja
Treningsanimasjoner på skjermen nei
Automatisk registrering av makspuls Ja
DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER Ja
Støtte for hastighets- og skrittfrekvenssensor (med sensor) Ja
Kompatibel med Vector™ Ja
Tekstmeldinger uten telefon nei
Tillatt å bruke i turneringer Ja
Varsler om hendelsesregistrering på telefon for smartenheter nei
Konkurrer med en aktivitet Ja
Sluttid Ja
Høydeprofil Ja
PlaysLike-avstand nei
Flyvarsler nei
Virtual Partner Ja
Kondisjonsberegning (løping) Ja
Påminnelser om avslapning nei
Planlegger (påminnelser for gjøremål) nei
Kompatibel med vindmåler Ja
Løpsoversikt/-widget nei
TRENINGSBELASTNING Ja
Kronograf nei
Tilgjengelige aktivitetsprofiler for treningssenter Styrke, HIIT kondisjonstrening, trening på ellipsemaskin Trappegåing, Etasjer oppover, Romaskin, Pilates, Yoga, Pustetrening
Lyssensor nei
Trykke på mål (trykk på målet på skjermen for å se avstanden til et punkt) nei
Registrering av type tak (fri, rygg, bryst, butterfly) Ja
In-flight Pulse Ox nei
Lengdemåling til F/M/B (avstand til fremre, midtre og bakre del av greenen) Ja
Kalender Ja
Barometrisk høydemåler Ja
Lås opp nye skrittikoner nei
Connect IQ™-butikk på enheten nei
Værmelding Ja
Auto Lap® Ja
Tidspunkt for soloppgang/solnedgang Ja
Tidevannsoversikt Ja
Tempovarsler (kun svømmebasseng) nei
Etasjer oppover Ja
Respirasjonsfrekvens (24x7) Ja
Gassforbruksfrekvens nei
% pulsreserve Ja
Ballistics-kalkulator nei
Skjermoversikt for styrketreningsøkter nei
Automatisk hvileregistrering nei
Grunnleggende hviletidtaker (opp fra 0) Ja
Tilgjengelige profiler for rekreasjon utendørs Hiking, Innendørsklatring, Buldring, Klatring, Skiaktiviteter, Snøbrett, Snøbrettkjøring utenfor løypene, Langrennsski, klassisk, Alpint utenfor skiløyper, SUP-surfing, Roing, Kajakkpadling, Surfing, Jakt, Kiteboarding, Vindsurfing, Gå på truger, Fiske, Riding, Tennis, Taktisk, Hinderløp
TracBack® Ja
Avansert sykkeldynamikk Ja (i appen)
Poengregning med handikap nei
Hovedfordel (etiketter for treningseffekt) Ja
Pulssoner Ja
Automatisk hvile (kun bassengsvømming) Ja
Registrering av statistikk (slag, putter per runde, gjennomsnittlig slaglengde og slag på green og fairway) Ja
Tilkobling Bluetooth®, ANT+®
Forbedret intervall (inkluderer åpne repetisjoner, intervalldataside, restitusjonsskjerm og automatisk registrering) nei
Søvnpoengsum og Insights Ja
Tilpassede mål nei
Støtte for nedlastbare kart nei
Tilgjengelige løpeprofiler Løping, Løping på utendørsbane, Løping på tredemølle, Løping på innendørsbane, Terrengløp
Løpeøkt Ja
Stoppeklokke Ja
Verdensomspennende flyplassdatabase(r) nei
Informasjonsside for veipunkt nei
GPS-hastighet og -distanse Ja
Opprettingsprogram for rundløype (løping/sykling) nei
Områdeberegning Ja
Finn klokken min-funksjon Ja
Kompatibel med automatisk køllesporing (krever tilbehør) Ja
Connext avionics connectivity nei
Forhåndsinnlastede vei- og sporkart nei
Hviletidtaker (kun ultraløp) nei
Enhetlig treningsstatus Ja
VIRB®-fjernkontroll Ja
Kompatibel med smarttelefoner iPhone®, Android™
Doble rutenett-koordinater Ja
HRM-løpstempo og -distanse Ja
Ekspedisjon GPS-aktivitet Ja
TrueUp™ Ja
Morgenrapport Ja
Flere tidssoner med Zulu/UTC nei
Trimix støtte nei
Kompatibel med Varia™-lykter Ja
Toveis taleanrop nei
Termometer Ja
Hydrering Ja (i Garmin Connect ™)
Alarmklokke Ja
Group LiveTrack nei
Gyroskop Ja
Pulsmåling på håndleddet under vann Ja
Nedtellingsstart Ja
Helsebilde Ja
ClimbPro™-stigningsplanlegger nei
Truck plaza-lojalitetsprogrammer nei
Nattmodus Ja
Tilgjengelige svømmeprofiler Svømming i basseng, Svømming i åpent vann
TempoTraining (hørbare toner formidler det ideelle forholdet på 3:1 mellom baksving og nedsving) nei
Strømmodi – tilpassbare batteriinnstillinger under aktiviteter Ja
Move IQ™ Ja
Hastighets- og tråkkfrekvenssensorstøtte (m/sensor) Ja
Ikke forstyrr- / skolemodus nei
Garmin Elevate™ -pulsmåling på håndleddet Ja
Tidevann nei
GLONASS Ja
Smartvarsler Ja
Garmin Pay™ Ja
Pulsvariasjonsstatus Ja
Stilles automatisk til sommertid Ja
Yoga trening Ja
Dybdesensor nei
Tid/dato ja
Synkroniser dykkerlogg til Garmin Dive™-app nei
Belønninger (poeng) nei
VIRTUELL CADDIE nei
Kaloriforbruk Ja
Toe-to-Toe™-utfordringsapp Ja (valgfri Toe-to-Toe™-utfordringsapp fra Connect IQ)
Segmenter (Live, Garmin) nei
Pulssending (sender pulsdata via ANT+™ til parkoblede enheter) Ja (ved bruk av ANT+)
Nødmodus for flyaktivitet nei
Samlet stigning/nedstigning Ja
Automatiske multisportaktiviteter Ja
Sammendrag av siste løp nei
Garmin-sykkelkart (rutbare gatekart til sykling) nei
Wattkurve og % FTP-treningsøkter nei
PinPointer nei
Skritteller Ja
METAR (Meteorological Aerodrome Report) nei
Hurtigutløsningsremmer nei
Automatisk stigning under terrengløping Ja
Indikator for barometrisk trend Ja
Automatisk repetisjonstelling Ja
LiveTrack Ja
Pulskalorier Ja
Høydejustert tempo Ja
Tidevann Ja
Tid- og avstandsvarsler Ja
Garmin Connect ™ utfordringsapp Ja (valgfri Connect IQ-app)
XERO™ -posisjoner Ja
Stressmåling hele døgnet Ja
Modus for bauteveiledning nei
Kompatibel med dezl™ OTR-navigasjonsenheter for lastebiler nei
Databaser for globale navigasjonshjelpemidler og kryssingspunkter nei
Tilgjengelige sykkelprofiler Sykling, Landeveissykkel, Terrengsykkel, Grussykkel, Sykkelpendling, Sykkeltur, Elsykkel , Sykling innendørs, Sykkelcross, Triatlon
HIIT treningsøkter Ja
Fremtidig stigningsplott Ja
QuickFit™-klokkerem-kompatibel ja (26 mm)
Spill nei
Orientering nei
Send svar på eller avvis anrop med tekstmelding (bare på Android™) Ja
Rundt meg-modus nei
Sanntidsinnstillinger synkroniseres med Garmin Connect™-mobilappen Ja
Kalender for jakt/fiske nei
Løypeveiledning Ja
GPS-tidssynkronisering Ja
Nedtellingstidtaker nei
Bla automatisk Ja
Analoge urvisere nei
Kompass Ja
Digitalt scorekort ja
Urglassmateriale Power Glass™
NextFork™ navigation nei
Manuell flaggposisjonering (trykk på og dra flagget på greenen for nøyaktig lengdemåling) Ja
Styrketrening Ja
Avstand til destinasjon Ja
Talemeldinger nei
Kvinnehelse Ja (i Garmin Connect ™)
Treningsstatus Ja
Talldata for svømming i basseng (lengder, avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) Ja
Daglig hvilepuls Ja
Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål) Ja
Garmin AutoShot™ Ja
Kondisjonsalder Ja (i appen)
Terskelwatt (FTP, Functional Threshold Power) Ja
Frekvensindikator for stigning/nedstigning under dykking nei
Innebygd barometer og tidevannstabeller nei
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support