643296 643296 643296 643296 643296 643296 643296 643296 643296 643296 643296 643296 643296 643296 643296 643296 643296

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar

Sapphire Solar Edition, Karbongrå/sort

Varenr: 263370
9 999,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 9 dager)
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Fenix 7X Pro Sapphire Solar er den ultimate smartklokken med GPS som er skapt for å levere enestående ytelse hele dagen.

 

Med en imponerende kombinasjon av funksjoner og solid design setter denne klokken en ny standard for brukere som ønsker det beste innen smartklokketeknologi. Med sin store 1,4-tommers skjerm gir Fenix 7X Pro en tydelig og oversiktlig visning av informasjon. Klokken er bygget med en robust 51 mm urkasse laget av fiberforsterket polymer, og den har titantamme og bakdeksel.

 

Dette sikrer holdbarhet og pålitelighet i alle slags situasjoner. Med Sapphire Solar-utgaven trenger du ikke lenger å velge mellom ekstra solcellelading eller ripebestandig glass. Du får begge deler, slik at du kan stole på klokken din uansett hvor eventyret tar deg. En av de spennende funksjonene i Fenix 7X Pro er den innebygde LED-lommelykten.

 

Dette gjør det enkelt å holde deg synlig, navigere i mørket og løse oppgaver som krever lys. Enten du er ute på løpetur i skumringen eller utforsker et nytt område, vil denne funksjonen være en nyttig følgesvenn. Klokken har også nyttige funksjoner for trening og ytelsesmåling. Med bakkepoengsum (Hill Score) kan du måle løpsstyrken og utholdenheten din i stigninger, og se fremgangen over tid.

 

Endurance Score er en annen ny funksjon som gir deg en bedre forståelse av hvordan treningen påvirker den totale utholdenheten din. Disse funksjonene bidrar til å optimalisere treningen og hjelpe deg med å nå dine mål. Når det gjelder navigasjon, leverer Fenix 7X Pro imponerende nøyaktighet. Med flerbåndsteknologi og utvidet GNSS-støtte (GPS, GLONASS, Galileo) tar klokken sporingsnøyaktigheten til et nytt nivå.

 

Den er i stand til å identifisere og eliminere feilaktige signaler som kan påvirke GPS-ytelsen i vanlige Multi-GNSS-systemer. Dette sikrer høyere nøyaktighet, selv i utfordrende omgivelser som høye bygninger, tett skog og krevende fjellterreng. Fenix 7X Pro har også en imponerende kartfunksjon. Med forhåndsinnlastede skikart, 42 000 golfbaner og TopoActive-kart for din region, kan du enkelt navigere i ulike terreng.

 

Klokken lar deg også laste ned andre kart for andre regioner direkte via WiFi. For skientusiaster har det forbedrede skikartet nå navn på alpinsenter/skianlegg, og nedfarter er tydelig merket med fargekoder etter vanskelighetsgrad. I tillegg inneholder kartet langrennsløyper, slik at du kan utforske vinter

 

I esken:

  • fenix® 7X Pro – Sapphire Solar Edition
  • Lade/datakabel
  • Dokumentasjon

 

Andre funksjoner

 

Lang batterilevetid med solcellelading

Få opptil 37 dagers batterilevetid i smartklokkemodus med solcellelading i tre timers direkte sollys (50 000 lux) om dagen og opptil 122 timer i GPS-modus med solcellelading (forutsetter kontinuerlig bruk i hele perioden i 50 000 lux).

 

Innebygget led-lommelykt

Variable lysstyrker og et rødt sikkerhetslys gir deg bedre bevissthet når du trener i mørket, og praktisk belysning når du trenger det. Strobelysmodusen kan til og med synkroniseres med skrittfrekvensen din.

 

Bakkepoeng

Funksjonen for utholdenhetspoengsum måler kapasiteten din for løping i oppoverbakke, og vurderer fremgangen din over tid basert på kondisjonsberegningen og treningshistorikken din. Den måler løpsstyrken din i bratte stigninger og utholdenheten din i lange stigninger og gir deg en poengsum som er basert på ytelsen din over tid.

 

Endurance score (utholdenhetspoengsum)

Funksjonen for utholdenhetspoengsum måler evnen din til langvarig innsats og kombinerer treningsdata fra alle aktivitetene dine for å hjelpe deg med å forstå hvordan treningen påvirker den generelle utholdenheten din. Denne dynamiske målingen bruker kondisjonsberegning, kortsiktig/langsiktig treningsbelastning og andre faktorer for å måle treningsfremgangen din utover kun kondisjonsberegning.

 

Robust konstruksjon

Det robuste og atletiske designet består av en responsiv og ripebestandig berøringsskjerm på 1.4? med Sapphire-solcellelading, tradisjonelle knapper og en firberforsterket polymerurkasse på 51 med ramme og bakdeksel av stål. Klokken er testet i henhold til amerikanske militære standarder for motstandsdyktighet mot varme, støt og vanninntrenging.

 

Kunnskap er makt

Helse- og treningsdataene dine bør være enkle å tolke og inneholde nødvendig informasjon. Begynn hver dag med en tilpasset morgenrapport, og se en daglig oppsummering av helse- og velværeinformasjon. Bruk treningsevne – som ser på en rekke ulike helsemålinger for at du skal få best mulig treningseffektivitet og restitusjon2 – og unngå å bli utslitt.

 

Funksjon Verdi
RAMMEMATERIALE Titan
DEKSELMATERIALE Fiberforsterket polymer med bakre deksel i titan
QUICKFIT™-KLOKKEREM-KOMPATIBEL Inkludert (26 mm)
REMMATERIALE Silikon
STØRRELSE, B X L X H 51 x 51 x 14,9 mm
Passer håndledd med følgende omkrets: Silikonrem: 127-210 mm
Lærrem: 135-213 mm
Stoffrem: 135-213 mm
Metallrem: 135-225 mm
BERØRINGSSKJERM Ja
FARGESKJERM Ja
LED-LOMMELYKT Ja
SKJERMSTØRRELSE, B X H 35,56 mm (1,4") diameter
SKJERMOPPLØSNING, B X H 280 x 280 piksler
SKJERMTYPE Lesbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
VEKT 89g (kun urkasse: 61g)
VANNTETTHET 10 ATM
BATTERITID Smartklokke: opptil 28 dager / 37 dager med solcellelading*
Batterisparingsmodus for klokken: opptil 90 dager / 1+year dager med solcellelading*
Bare GPS: opptil 89 timer / 122 timer med solenergi**
Alle satellittsystemer: opptil 63 timer / 77 timer med solenergi**
Alle satellittsystemer og multibånd: opptil 36 timer/41 timer med solcellelading**
Alle satellittsystemer og musikk: opptil 16
LADEMETODE Garmin-patentert lader
MINNE/HISTORIKK 32 GB
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support