434908 434908

G.Loomis IMX Pro Crankbait 843C Cast

7'0" 7-20g

Varenr: 246680
3 499,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

G.Loomis IMX Pro Crankbait. Det endelige målet for den nye IMX-PRO-serien med stenger er å gi den seriøse konkurranse og sportsfiskeren et bredt tilbud av høyytelses, teknikkspesifikke stenger.

 

Blanke tapers har blitt foredlet. Componentry er designet for å oppnå maksimal komfort med subtilt avsmalnende bakre grep for å gi deg den delte grepsfølelsen med full grepskomfort. Guidene er flokefrie Fuji K-rammer. Disse stengene er et merkbart steg over, ikke bare E6X, men alle tidligere generasjoner av IMX!

 

Ettersom produksjonsprosesser og materialer forbedres, har vårt mantra vært og vil alltid være å bygge den beste stangen vi kan lage, gitt ytelsesnivået vi ønsker å oppnå. Denne nye IMX-PRO-serien er et godt eksempel. Det er en blanding av innovasjon innen design og høyteknologiske materialer som lar oss lage et stangemne som reagerer raskt, laster effektivt og gir mer følsomhet enn noen IMX-stang de noen gang har laget.

 

Det hele starter med et helt nytt materiale med høy modulus og høy ytelse, som skaper stenger med lik kraft og styrke med mindre materiale, noe som gir en vektbesparelse på hele 18 % sammenlignet med lignende modeller i E6X. Å oppnå dette uten å ofre styrke eller kraft er en stor fordel for sportsfiskeren.

 

Med strategisk scrim-plassering under stangkonstruksjon kan vi oppnå mer krevende avsmalninger som gir fiskeren riktig fleksibilitet og kraftplassering for spesialiserte teknikker. Nøyaktighet, følsomhet, samt positiv linje- og lokkekontroll kommer alle sammen med den nye IMX-PRO-serien for å gi den seriøse sportsfiskeren maksimal nytelse, samt et stort konkurransefortrinn! Disse stengene er et skritt over alt vi noen gang har laget på IMX ytelsesnivå, og en som garantert vil gjøre deg til en mer vellykket sportsfisker. IMX-PRO... en sann åpenbaring innen bassstenger med den kvaliteten og ytelsen du forventer av G.Loomis!

 

 

ModellLengdeKastevektDeler
G.Loomis IMX Pro Crankbait 843C7'0''7-20g1
G.Loomis IMX Pro Crankbait 906C7'6"12-28g1


 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support