431668 431668 431668 431668 431668 431668

G. Loomis NRX+ Fly Saltwater 9' #7

Enhånds fluestang 4-delt

Varenr: 245607
10 799,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

G.Loomis NRX+ Saltwater fluestang. En rask og allsidig stang perfekt for de nordiske forholdene hvor vær og vind kan gjøre kasting til en utfordring. NRX+ er lag for disse situasjonene og gir deg de best tenklige forutsetningene under alle forhold.

  • Custom snellefeste og komponenter
  • Premium fullwell korkhåndtak 
  • Single foot chrome saltwater guides
  • Advanced conpoundtaper design
  • 4-delt
  • Leveres med stangtrekk og tube
  • Made in USA

  

Akkurat når du trodde fluestenger ikke kunne bli lettere eller mer dynamiske, kommer en stang som overgår alt som noen gang er laget. Takket være et proprietært, høyteknologisk, nano-silika-harpikssystem og genialiteten til stangdesigneren, Steve Rajeff, er disse NRX saltvannsfluestengene det ultimate innen ekstrem ytelse.

 

De har et utrolig "styrke-til-vekt"-forhold og kan takle alt fra bonefish til liten tunfisk. Tarponfiskere, spesielt de som reiser til fjerne steder, setter stor pris på konstruksjonen i 4 deler.

 

Vind er ikke noe problem gitt de raske koniske og stive designene som skaper utrolig stramme løkker for lange, nøyaktige kast, selv i vinden. Alt fra en snikende kraftig #7, helt opp til tarpon-elskerens #12, er det ikke en fisk på flatene eller i tidevannet du ikke kan håndtere. Liten tunfisk, sjøørret, havabbor,  stor Cobia, selv stripete og hvite marlin er ingen match for styrken og kraften til NRX.

 

Det er alt du vil ha i en saltvannsfluestang og mer!

 

Limt med G.Loomis mest avanserte sammensatte koniske konstruksjon til dags dato, gir NRX+ kraft, snørehastighet, og løkkestabilitet som forventes av moderne hurtiggående stenger, uten at det går på bekostning av "følelse" og finesse i situasjoner med korte kast. Dette betyr, uavhengig av kasteavstand eller vanskelighetsgrad, at NRX+ gir sportsfiskere selvtillitsøkende kontroll i mindre enn ideelle situasjoner.

 

Spennende miljøfaktorer som vedvarende vind, kompleks hydraulikk og naturlig struktur pakker alt potensialet til å straffe produktiviteten. Med gunst stablet i naturens hjørne, utjevne bruksområdet med fiskeredskaper smidd for å erobre disse og andre vanlige variabler. Med et primært fokus på å maksimere allsidigheten, forbedrer disse tilpasningsdyktige aksjonene sportsfiskerens evner og utvider taktiske muligheter i vanskelige fiskesituasjoner. 

 

Modell Klasse Lengde Deler
NRX + Saltwater #7 9' 4
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support