316654

G. Loomis Asquith 9' #7

Enhånds

Varenr: 207543
14 949,-
-+
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 1Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

Ny toppmodell fra G.Loomis. Asquith har rask aksjon, og er utstyrt med myk topp for å gi deg den perfekte godfølelsen og presisjon på alle kastelengder. Den ekstremt kraftfulle stangserien kjennes meget lett ut i hånden og har lett svingvekt.

Legenden og World Casting Champion Steve Rajeff fintuner designen, og Shimano produserer blanksen i Japan. Den ferdige blanksen blir så sendt til G.Loomis fabrikken i Woodland, Washington, der stengene ferdigstilles.

Hemmeligheten bak stangens aksjon er Shimanos Spiral-X teknologi. Spiral-X er unikt i forhold til konvensjonelle fluestenger i dagens marked.
Prosessen består i å benytte en spesiell grafitt-tape, kalt Infinity tape, som er surret rundt mandrillen med 45 graders vinkel. I neste steg legges Muscle Carbon, og til slutt en ny runde med Infinity tape, men med motsatt 45 graders vinkel i forhold til første lag slik at det blir et X-mønster.
Resultatet av denne teknologien er at man bygger Asquith med 15-20% mindre grafitt, og likevel oppnår samme styrke som NRX-serien, - NRX som erfaringsmessig er en av de absolutt sterkeste stengene i dagens marked.
En annen fordel med Spiral-X er at den stopper vridninger i blanksen under belastning slik at stangen alltid gir best mulig ytelse. Dette gir en retningsbestemt kraftoverføring, presise kast og god kontroll under kjøring av fisk. Spiral X sikrer også at fibrene ikke presses sammen slik at stangen blir oval i bøyningspunktet og dermed svakere. Med andre ord, Asquith er en fiskestang som leverer i felten.

Asquith er utstyrt med 1 - 2 nyutviklede Titanium SiC guide-ringer som gjør at du skyter linen bedre, samt fleksible nikkel/titan snakeringer av beste kvalitet. Korkhåndtakene er designet av Steve Rajeff.  Fra klasse #7 og oppover er det fullwells håndtak som er gjort litt smalere i bakkant enn på andre tilsvarende modeller. Dette er gjort for å få ringfinger og lillefinger nærmere håndbaken noe som gir mer kraft og bedre komfort under fisket spesielt ved lange kast. Snellefestet, spesialdesignet av Shimano, er av typen Double Uplocking Aluminium - meget solid og lett i vekt.

G. Loomis – Fear no fish!

 

Teknologi:

  • Shimanos Spiral-X teknologi

 

Spesifikasjoner:

  • Titanium SiC guide-ringer
  • Double Uplocking Aluminium snellefeste
  • Korkhåndtak designet av Steve Rajeff

 

Modell Klasse Lengde Deler Type håndtak
G.Loomis Asquith #5 9' 4 A
G.Loomis Asquith #6 9' 4 A
G.Loomis Asquith #7 9' 4 A
G.Loomis Asquith #8 9' 4 B
G.Loomis Asquith #7 13' 4 B
G.Loomis Asquith #8 13'6" 4 B
G.Loomis Asquith #9 14' 4 B
G.Loomis Asquith #10 15' 4 B

B - Fullwellshåndtak

Tilbehør
Support
316654