636907 636907

Frödin Icelandic Nano Series BGH 6mm

Mikael Frödin Fly Design

Varenr: 261774
59,-
-+
12 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Frödin Icelandic Nano laksefluer er en serie av små fluer designet for fluefiske etter laks og sjøørret. De kommer i flere farger og mønstre for å passe ulike forhold og vannfarger.

 

Frödin Icelandic Nano Series Black Green

En ekte gammel favoritt hos Frödin. BGH har vært i flueboksene i mer enn 25 år nå og gitt mange minneverdige laks. Svart og chartreuse farger er like klassiske for klart vann som oransje og brune for litt farget. Frödin elsker det grønnaktige vannet, Litza, Gaula, Aa, Laerdal og i mange, mange andre elver flyr svart og grønt mest ut fisk. Selv i denne lille versjonen er det en flott standard flue å fiske, kanskje spesielt på den overskyede sommerdagen.

 

Frödin Icelandic Nano Series Black & Silver

En ekte allround flue med glitrende sølv mot svart, som gir best kontrast. Hvis du ikke vet hva som fungerer, ta en svart flue! Dette er en av Frödin sine absolutte favoritter for klare vann med med overskyet vær, eller i skumringen uansett hvor du fisker. Kanskje deres absolutte favoritt i disse nanostørrelsene.

 

Frödin Islandske Nano Series Flomflugan

Flomflua er stort sett en tydelig farget flue. En flue som er designet for å bli sett selv i det mest skitne vannet. Den lille sinte nanoflua fisker kanskje best i den senere delen av sesongen, og selvfølgelig når kombinasjonen agressiv farge, men minst mulig størrelse er det som trigger og gir napp.

 

Frödin Icelandic Nano Series Fire Face

Kanskje vi kan kalle dette en fetter til den velkjente Glödhäcken. I dette designet er det konen som gir den sterkt fluorescerende delen av den ellers sorte fluen. En fantastisk kombinasjon som ga massevis av stor fisk. Kanskje er det best når lyset forsvinner, både for laks men kanskje hovedsakelig for den kinkige sjøørreten.

 

Frödin Icelandic Nano Series Greenlander

Den klassiske Greenlander er et monster som har vært velkjent i noen tiår nå. Den er avledet fra to av de mest klassiske klare vannfluene: Green Highlander og Silver Grey. Denne kryssingen er et fantastisk i krystallklart vann eller i vann med litt grøntfarge – da er dette Frödin sitt førstevalg.

 

Frödin Icelandic Nano Series Nasty Banana

Den brun-gule fluen blir stadig mer populær. Nå er det et «hemmelig våpen» i litt skittent vann og det i mange elver. Frödin foretrekker å fiske den når solen står på sitt høyeste og skinner nådeløst fra en klarblå himmel. Selv denne lille nanovarianten er en flue flueboksen din ikke bør være foruten.

 

Frödin Islandske Nano Series Pahtakorva

Mikael Frödin sitt mest kjente mønster. En flue som har fanget 100 000-vis av laks. Frödin fisker den ofte og gjerne. En basisflue som fungerer overalt, kanskje den fortsatt er konge i skogselvens tefargede vann, men i disse nanostørrelsene tar de laks i alt vann.

 

Frödin Icelandic Nano Series Sillen

Dette er en av Frödin sine beste solskinnsfluer. Når elva renner blått er den uslåelig, men selv i den krystallklare elva tar den fisk godt. Kanskje er dette mønsteret som har tatt mest smålaks, men ikke la deg lure, mange drømmefisker har blitt tatt på bittesmå Sillen-varianter.

 

Frödin Icelandic Nano Series Silver & Silver

Når elva renner krystallklart, er det viktig å få flua til å nesten forsvinne helt. Dette veldig diskrete mønsteret er Frödin sitt førstevalg på solrik, lav krystallklar elv. Den ene flashtrpden er alt som er synlig og det som trigger til hugg.

 

Frödin Icelandic Nano Series Willie Gun

Dette britiske standardmønsteret fisker kanskje best i whiskyfarget vann, men har også vist seg å være et utmerket standardmønster som tar fisk i nesten alle forhold. Denne nanovarianten er en suveren sommerflue i varmt lavt eller normalt vannstand.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support