636859

Frödin Foam Dry Nasty Banana 2cm

Mikael Frödin Fly Design

Varenr: 261762
95,-
-+
12 stk på nettlager
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Frödin Foam Dry tørrfluene er insektsimitasjoner med ben som skaper bevegelser i overflaten og lokker fiskene til hugg.

 

Frödin Foam Dry BHG

I klare elver er den svartgrønne vår favoritt. Ikke bare under overflaten, men også fisket med fangst eller fridrift på overflaten. Denne litt spesielle varianten har fungert bra med både laks og sjøørret. Høyflytende skum gir en nesten usinkelig skapelse fisket i stille vann i danske elver så vel som i de harde raske elvene i Vesten.

 

Frödin Foam Dry Pahtakorva

Brun/gul skumflue er i vår verden den perfekte skumflua når vannet har litt farge, kanskje spesielt på en dag med sol eller kun lette skyer. Å harmonisere flua med vann og forhold er en god tommelfingerregel selv ved fiske på overflaten. De myke gummibena gir ekstra bevegelse og skumkroppen en attraktiv profil.

 

Frödin Foam Dry Nasty Banana

Selvfølgelig trengte vi å lage en Pahtakorva-versjon av den lille, dødelige, effektive tørrisen. Den oransje/brune kombinasjonen med sine oransje og svartstripete gummibein er ypperlig for det humusfargede vannet i skogselver. Med sin oransje mage, grizzlyfargede hackle gir den et alven, men likevel fargerikt inntrykk. Normalt er det klare vannet best for grunt fiske, men hvis du ønsker å søke etter fisken på overflaten i farget vann, er dette riktig fargekombinasjon.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support