324080
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Frödin TTT Nobody-series er en flueserie som har fått bundet inn litt vekt på Frödin sin FITS Tungsten Turbo Tube TTT. TTT er den enkle, effektive og holdbare løsningen. Det vil både gi litt vekt og åpne opp flua og gi en flott bred pent svømmende profil.

 

Flua fiskes løs på lederen foran et kort rør som fester kroken. Frödin anbefaler og foreslår at du fisker med en medium FITS tubing som krokholder og kropp. Varier lengden og fargen på slangen og du får en fleksibel og enkel måte å fiske en moderne, gjennomskinnelig og ekstremt effektiv flue på.

 

Dette er den nyeste familien i Frödin Designs flueutvalg. Bundet på den nye FITS Tungsten Turbo-tuben; «TTT».

 

Mange fluebindere, inkludert Frödin selv, har i løpet av årene eksperimentert med korte tuber med vekt, fisket med fritthengende kroker. Laksekongen Roger Ahlfors, og Frödins nære kompis Håkan Norling er begge pionerer hva angår denne teknikken.

 

  • Bred gjennomskinnelig profil
  • Tungsten turborør og mikroturbokjegle
  • Fisket med løs krok
  • Mange mulige fargekombinasjoner
  • Vektet livlig svømmer

 

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Black Green Helmet

Denne svarte og grønne fluen er nå etter mer enn 20 år en sann favoritt for Mikael Fråodin og mange av vennene hans. En klassisk kombinasjon som i denne vektede versjonen sannsynligvis vil få mønsteret til å fortsette å fange flott fisk. Frödin fisker den med en M eller S fl. chartreuse FITS som styrerør. På den klare elven den overskyede dagen kan den gjøre mirakler.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Flomflugan

Flomflua er for de fleste en agressivt farget flue. En flue som er designet for å bli sett selv i det mest skitne vannet. Ingen flueboks er komplett uten et mønster som er synlig selv under de vanskeligste forhold. Men ikke undervurder denne flua til kun å fungere under disse forholdene. Flua gir noen ganger fine fangster selv i kun tefarget vann. Den agressive oransje fargen på flua bør nok fiskes mer under flere forhold. Med en dristig profil og oransje jungelcock er det en supersexy flue - det er helt sikkert!

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Highlander

Dette er et av Mikael Frödin sine mønstre med sterk klassisk innflytelse. I gamle dager fisket Fråodin mye på Green Highlander. Nå for tiden er dette hans solskinnsversjon. En moderne dødelig solskinnsflue. Bunnet med sølv, gull eller fl. chartreuse FITS som styrerør. Fisk den i det hvite vannet der fisken gjemmer seg for solen, fisk den raskt, og vær forberedt raske tilslag.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series In Flames

Når elva får litt farge, vil du at fluene våre skal gjøre det samme. In Flames er Mikael Frödin sin høyvannsflue nummer én. Fisket dypt er TTT perfekt. TTT-versjonen fisker hn med fl. oransje eller fl. magenta FITS styrerør eller for å tone det ned til en flue for bare litt farget vann, eller de magiske høstdagene fisk den med et svart styrerør.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Mikkeli Blue

Den spesielle nattflua som stammer fra mektige Alta, basert på fargene som holder seg lengst før alle blir grå. Denne versjonen på vår Mikkeli gir en fet profil og du varierer den ved å bruke sort eller fl. magenta FITS styrerør. Personlig elsker Mikael Frödin den lilla metalliske fargen. Når lyset blir dårligere, er det denne øynene faller på i flueboksen.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Moonshine

Den gulaktige flua blir stadig mer populær. Dette komplekse mønsteret har vært et hemmelig våpen i litt grumsete vann, men fungerer fint på en solrik dag med bare en liten fargetone på vannet. Våg også å bytte den oransje flua i farget vann til en Moonshine, det har fungert fint. Mikael Fråodin fisker dem vanligvis ganske små, men en tung 9 cm kan gjøre underverker i hardt vann. Fishing TTT betyr at vekten hjelper til med å strekke kroken og flua blir supereffektiv når den piler av gårde så snart den treffer vannoverflaten.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Nasty Banana

Det grønn-gule alternativet på den humusfargede elven er et trygt kort. Mange versjoner av dette konseptet har blitt prøvd. Mikael Frödin foretrekker dette litt mer fremfor den brunaktige olivensiden, den er diskret, men godt sett. Frödin fisker den med gullstyrt FITS-rør, men også med sort eller bronse. Han eg foretrekker å fiske dem ganske små, sjelden over 6-8 cm. På TTT er de enkle å knyte og å få riktig profil.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Pahtakorva

Mikale Fråodin sin første fisk på den store TTT kom fra Alta, som veide 16 kg (36 lbs), det var en sterk fantastisk fisk. I munnviken satt TTT Pahtakorva. En dag senere 17 kg (38 lbs)! Pahtakorva på TTT viste seg å være en flott kombinasjon. TTT kan fiskes så mange steder. På en lett line vil den lille størrelsen fiske ganske høyt og den store vil gi litt ekstra dybde til søkket. Mikael Frödin varierer styrerøret mellom sort, bronse og fl. oransje FITS.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Sillen

En liten Sillen på en flytline er en dødelig solskinnskombinasjon. TTT-versjonen gjør det mulig å søke i det raske vannet. På en blå elven er det den beste og til og med klar vannfarge liker Sillen. Frödin fisker den med sølv, klar, glød eller kanskje det er best med den fl. blått FITS styrerør.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series The Witch

Denne "onde" lille hekseflua stammer fra Black Green Helmet, men er litt mer en solskinnsflue for den klarere elven. Mikale Frödin fisker den som en generell standardflue på den grønnaktige elva. The With har vært god og levert godt fiske og stor fisk. Frödin varierer flua fra fl. chartreuse til svart FITS styrerør eller hvorfor ikke prøve en i fl. gul.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Willie Gun

Den britiske standarden på TTT er en generell flue for det whiskyfargede vannet (høres bedre ut enn te-farget vann). Mikael Fråodin foretrekker den på en overskyet dag og å variere styrerøret til fl. oransje eller fl. gul FITS fra svart og den vil fungere i litt mer farget vann. Legg til en gullkrok og du har en flue for ganske skumle forhold. En superflue i mange elver.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Zebra

Den hvit-svart-hvite Zebraen fluen er en svart og sølv flue. En flue med litt mer kontrast. Mikael Frödin fisker sine Zebra-fluer som standard på ganske klart vann. Der fiskes de fra små til store og varierer stylingen og fisker TTT, Samurai eller en fet Classic avhengig av hvor det fiskes. Det er et must i flueboksen. Fråodin bruker det perlehvite FITS styrerøret for ekstra kontrast eller det sorte, men med dette kan du harmonisere røret med forholdene.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support