625296

Flydressing Hairstackers stor

Varenr: 258871
49,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Det ultimate verktøyet for presisjonsfluebinding! Enten du er en erfaren fisker eller bare har begynt, vil dette allsidige verktøyet garantert forbedre fluebindingsopplevelsen din.

 

Hairstacker er laget av materialer av høy kvalitet, og har en elegant design som er både slitesterk og lett. Det ergonomiske håndtaket ligger komfortabelt i hånden, noe som gir presisjon og kontroll mens du stabler fluehåret. Med sitt innovative design forenkler Hairstacker fluebindingsprosessen. Bare plasser en klump hår i kammeret, bank ned og voila - perfekt stablet hår for fluen din. Dette gjør det enkelt å oppnå konsistente resultater hver gang, enten du binder en tørrflue, nymfe eller streamer.

 

Hairstackers kompakte størrelse gjør den enkel å lagre og transportere, slik at du kan ta den med deg på alle dine fiskeeventyr. Enten du binder fluer hjemme eller på elvebredden, er Hairstacker det perfekte verktøyet for jobben. Invester i Hairstacker og ta fluebindingsferdighetene dine til neste nivå. Bestill nå og oppdag enkelheten og presisjonen til dette må-ha-verktøyet for fluefiskere overalt!

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support