631877

Fladen Multiscarf Perch

Multifunksjonell hals med aborrtrykk

Varenr: 260516
29,-Kampanjepris
49,-Ordinær pris
-+
100+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Fladen Multiscarf Perch er en praktisk og stilfull buff som er perfekt for fiskeentusiaster og de som elsker abborfiske.

 

Denne allsidige halsvarmeren kombinerer funksjonalitet med et unikt abbor motiv. Buffen er laget av et mykt og pustende materiale som gir deg komfort og beskyttelse uansett årstid. Den kan brukes på ulike måter, for eksempel som halsvarmer, ansiktsmaske, hodebånd, hårbånd eller pannebånd. Dette gir deg fleksibilitet til å tilpasse buffen etter behov, uansett værforhold og aktivitet.

 

En av de spesielle trekkene ved Fladen Multiscarf Perch er det iøynefallende abbor motivet som er trykt på buffen. Det realistiske designet gjør at du kan uttrykke din lidenskap for abborfiske og samtidig legge til en unik stil i utendørsantrekket ditt. Enten du bruker buffen langs vannkanten eller i hverdagen, vil den definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet. Buffen er også svært praktisk å ha med på fisketurer.

 

Den er lett og tar minimalt med plass i vesken eller lommen. Den er enkel å ta på og av, slik at du kan justere beskyttelsen etter behov. Fladen Multiscarf Perch gir deg ekstra komfort og beskyttelse mot vind, sol, insekter og støv mens du nyter naturen og fisker etter abbor. Uansett om du er en lidenskapelig abborfisker eller bare setter pris på det unike abbor motivet, vil Fladen Multiscarf Perch være den ideelle følgesvennen for dine utendørsaktiviteter.

 

Ta på deg buffen og vis din kjærlighet til abborfiske mens du nyter naturen med stil og komfort.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support