Fluefiskesett

Ferdige pakker med fluefiske-sett som kommer med fluestang og fluesnelle som passer sammen! Her finner du et bredt utvalg av sett som inkluderer alt du trenger for å komme i gang med fluefiske. Mange av våre fluefiskesett leveres også med ferdig backing, fluesnøre, og fortom slik at du kan komme ut på vannet uten ekstra bryderi.

 

Våre fluefiskesett er nøye sammensatt av noen av de ledende merkene i bransjen. Greys, Vision, Guideline, Hardy og Loop er blant de største merkene vi tilbyr. Disse merkene er kjent for sin kvalitet, pålitelighet og innovative design, og du kan være trygg på at du får et sett som er optimalt for fluefiskeopplevelsen din.

 

Se gjennom våre fluesett og finn din pakke, enten det er til to-hånds fluefiske etter laks, enhånds fluefiske etter ørret i fjellvann eller sjøørretfiske langs kysten. Kanskje leter du mer etter et sett for predatorfiske med flue.

 

Et av de praktiske aspektene ved de fleste av våre fluefiskesett er at de kommer i en praktisk transporttube. Dette sikrer at utstyret ditt er trygt oppbevart og enkelt å transportere, enten du skal på fisketur i nærområdet eller på eventyr i fjernere farvann. Transporttuben beskytter stangen og snellen mot støt, riper og andre skader, slik at du kan være trygg på at utstyret ditt forblir i topp stand.

 

Uansett om du er en erfaren fluefisker eller en nybegynner, vil våre fluefiskesett gi deg en god start. Enten du vil utforske elver, innsjøer eller saltvann, har vi et sett som passer for deg. Med en fluefiske-sett fra oss kan du nyte den spennende og berikende opplevelsen av fluefiske med tillit og glede.

 

Utforsk vårt utvalg av fluefiskesett i dag, og ta det første skrittet mot fantastiske fluefiskeopplevelser!

Fluefiskesett


 Bestselgere  i denne kategorien


 

 

Hardy 2-hånds kombinasjon 13,9FT WF #9/10
Kjøp
30%
10 499,-
15 097,-
1
Hardy Sjø-ørret kombinasjon 9,6FT WF #7
Kjøp
30%
7 799,-
11 097,-
3
Hardy Ørret kombinasjon 9FT WF #5
31%
6 799,-
9 897,-
Vision Fisu2 Outfit Komplett fluesett
Velg
Fra 2 999,-
7
Greys K4ST+ Combo
Velg
Fra 1 699,-
2
Greys K4ST Combo
Velg
Fra 1 399,-
1
Greys Fin Fly Combo
Velg
Fra 2 599,-
9