Bellybåter

Bellybåter gir den ultimate fiskeopplevelsen på og i vannet! Bellybåter er en revolusjonerende måte å fiske på, og gir deg en helt ny dimensjon av frihet og bekvemmelighet. Disse spesialdesignede oppblåsbare båtene gir deg muligheten til å komme enda nærmere fiskestedene, uansett om det er innsjøer, elver eller stille vann.

 

Med en bellybåt får du full kontroll over din fiskeopplevelse. Den lavtliggende sitteplassen gir deg en unik stabilitet og balanse, slik at du kan manøvrere deg gjennom vannet med letthet. Det oppblåsbare designet gjør den enkel å transportere og oppbevare, slik at du kan ta den med deg overalt. Enten du skal på fisketur alene eller sammen med venner og familie, er bellybåten det ideelle valget.

 

Bellybåter er ikke bare praktiske, de er også utrolig komfortable. De er utstyrt med ergonomiske seter og justerbare ryggstøtter, slik at du kan tilpasse posisjonen etter dine preferanser. Du kan sitte i timesvis uten å føle ubehag, slik at du kan fokusere på det du elsker – fiske!

 

Med en bellybåt har du tilgang til de mest utilgjengelige fiskestedene. Du kan enkelt komme deg gjennom grunt vann, rundt hindringer og inn i trange kroker der fisken gjemmer seg. Du vil bli overrasket over hvor mange nye og spennende fiskeopplevelser som venter på deg.

 

Uansett om du er en erfaren fisker eller nybegynner, vil en bellybåt ta fiskeopplevelsen din til nye høyder. Utforsk vårt utvalg av bellybåter av høy kvalitet, og oppdag hvorfor stadig flere fiskeentusiaster velger denne innovative metoden. 

 

Opplev friheten med en bellybåt – bestill din i dag og få tilgang til de beste fiskestedene på rekordtid!

 

En bellyboat er en liten, oppblåsbar båt som er utformet for å brukes av en person som fisker eller utforsker vann. Navnet kommer fra at man sitter i båten med bena hengende ned i vannet, som om man har en "belly" (mage) båt. Man bruker vadebukse og svømmeføtter når man sitter i en Bellybåt.

 

For å bruke en bellyboat, må du først velge et passende sted å sette den ut i vannet. Dette kan være en strand, en brygge eller et annet sted med enkel tilgang til vannet der du trygt kan gå uti.

 

Dersom du ikke har blåst opp båten hjemme er det nå du pumper du opp båten ved hjelp av en fot- eller håndpumpe eller en elektrisk pumpe, og sjekker at den er fylt helt opp, at den er stødig og sikker å bruke.

 

Når båten er klar, kan du sette deg ned i midten av båten, og justere setet og fotstøttene til en behagelig posisjon. Du kan deretter bruke en padleåre eller et par svømmeføtter til å bevege deg utover i vannet. 

 

Bellyboat er spesielt populært blant sportsfiskere, da de gir en unik mulighet til å komme seg ut på vannet og fiske på steder som er vanskelig tilgjengelige fra land. Spesielt predatorfiskere som jakter etter gjedde, abbor og gjørs bruker ofte bellyboat, men også ørretfiskere som ofte kan hindres av tett vegetasjon inne ved land.

 

Båtene er også svært bærbare og kan enkelt transporteres i en bil eller båt, noe som gjør dem til et ideelt valg for eventyrere på jakt etter drømmefisken. Det er viktig å huske på å alltid bruke flytevest når du bruker en bellyboat, da det kan være vanskelig å komme seg tilbake i båten hvis du faller ut.

 

Ønsker man et større alternativ enn en bellybåt kan en pontongbåt være passende.

 

Les mer...Vis mindre...

 Bestselgere  i denne kategorien