443195 443195 443195

Fishpond Nomad Mid-Length Net

Tailwater

Varenr: 249435
2 099,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Fishpond Nomad Mid-Length Net Tailwater er designet og laget for forholdene som råder der man finner favorittfisken sin. Nomad Mid Length håv utgaven er konstruert med en kjerne av karbonfiber og glassfiber, og et ytre lag av vevd DuPontTM Kevlar®-fiber og karbonfiber. Resultatet er en ekstremt sterk håv med forbedret holdbarhet. Denne komposisjonen ble designet med tanke på de fiskerne som vandrer gjennom kratt og ulent terreng på let etter stigende fisk (bushwhackers).

 

  • Karbonfiber, DuPont™ Kevlar®-fiber, glassfiberkompositt
  • Vanntett/værtett og flytende
  • Klart gumminett
  • Skala på håndtak

 

Detaljer

  • Total lengde 94 cm (37")
  • Vekt med gumminett 453g (1lbs)
  • Størrelse på åpning: 33 x 46 cm (13" x 18")
  • Håvnett dybde på 30 cm (12")

 

Bærekraft - Nytt utstyr, gammelt materiale

Bærekraft er mer enn bare et ord for Fishpond. Det er en veiledende mantra, et løfte om å gjøre det bedre, og en forpliktelse de gjør når de kjøper inn materialene sine. Fra deres første bruk av gjenbrukt nylon i fiskegarn for over ti år siden, til fullt resirkulerte fluebokser og NewStream-stoff bestående av 100 % resirkulerte vannflasker, streber de hele tiden etter å lage nytt utstyr uten å bruke nytt materiale.

 

NewStream resirkulert stoff er laget med 100 % resirkulerte engangsplastvannflasker, som eliminerer bruken av petrokjemikalier, samtidig som holdbarheten og funksjonen opprettholdes i hjertet av vår nedsenkbare linje.

 

I 2020 stoppet Fishpond opp og reflektere over historien vår og så på noen av sine tidligste design. Da bladde de gjennom utviklingsnotatene sine, og ble minnet om tråden som forbinder hvert utstyr som forlater lageret sitt: ansvarlig innovasjon. Tidlige versjoner av dette prinsippet vises i deres første produkter med resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall.

 

Senere begynte de å bruke ECONYL®-regenerert nylon i vester og 100 % resirkulert plast til flueboksene sine. Å bruke resirkulerte materialer er en integrert del av Fishpond identiteten som merkevare, og representerer deres fortsatte forpliktelse til å minimere innvirkning på habitatene og artene i den naturlige verden.

 

Da Fishpond forsøkte å utvide denne forpliktelsen, vendte de tilbake til ideen om at fjerning av eksisterende avfall har en direkte og meningsfull innvirkning på stedene vi alle elsker. Nå produseres mye av Fishpond submersible-serien av resirkulerte vannflasker og andre drikkebeholdere.

 

Det nye NewStream resirkulerte PET-stoffet reduserer ytterligere Fishpond produktenes bidrag til avløpsvannproduksjon, energiforbruk og luftforurensning, samtidig som du opprettholder holdbarheten og funksjonen du forventer av deres produktserier. Sammenlignet med rå, petroleumsbasert materialproduksjon, var valget om å gjøre byttet klart. Takk for at du ble med Fishpond på denne reisen.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support