443189 443189 443189 443189

Fishpond Nomad Hand Net Tailwater

Håv med C&R vennlig nett

Varenr: 249433
1 599,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Fishpond Nomad Hand Net Tailwater er en håv som har stort nok nett til å få plass til de store ørretene. Nomad Nets er konstruert med komposittmateriale av karbonfiber/glassfiber. Resultatet er et veldig lett og slitesterkt nett.

 

Nomad håven er bygget for de forholdene som råder der det er flotte fiskeplasser. Håven er vanntette, UV-beskyttet og flyter som en kork. Den første flytende håven i Nomad-serien noensinne. Håvnettet er stort nok til å få tak i drømmefiskene og kombinasjonen av kort håndtak og snor med klips betyr at den alltid er sikker bak ryggen uten å bære i veien. Lett tilgjengelig til du trenger den som mest.

 

  • Karbonfiber og glassfiberkompositt
  • Vanntett/værtett og flytende
  • Nettpose av klar gummi
  • Matt finish

 

Detaljer

  • Total lengde 66 cm (26")
  • Vekt med gumminett 400 g (0,88lbs)
  • Størrelse på åpning: 33 x 45,7 cm (13" x 18")
  • Håvnett dybde på 30,48cm (12")

 

Bærekraft - Nytt utstyr, gammelt materiale

Bærekraft er mer enn bare et ord for Fishpond. Det er en veiledende mantra, et løfte om å gjøre det bedre, og en forpliktelse de gjør når de kjøper inn materialene sine. Fra deres første bruk av gjenbrukt nylon i fiskegarn for over ti år siden, til fullt resirkulerte fluebokser og NewStream-stoff bestående av 100 % resirkulerte vannflasker, streber de hele tiden etter å lage nytt utstyr uten å bruke nytt materiale.

 

NewStream resirkulert stoff er laget med 100 % resirkulerte engangsplastvannflasker, som eliminerer bruken av petrokjemikalier, samtidig som holdbarheten og funksjonen opprettholdes i hjertet av vår nedsenkbare linje.

 

I 2020 stoppet Fishpond opp og reflektere over historien vår og så på noen av sine tidligste design. Da bladde de gjennom utviklingsnotatene sine, og ble minnet om tråden som forbinder hvert utstyr som forlater lageret sitt: ansvarlig innovasjon. Tidlige versjoner av dette prinsippet vises i deres første produkter med resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall.

 

Senere begynte de å bruke ECONYL®-regenerert nylon i vester og 100 % resirkulert plast til flueboksene sine. Å bruke resirkulerte materialer er en integrert del av Fishpond identiteten som merkevare, og representerer deres fortsatte forpliktelse til å minimere innvirkning på habitatene og artene i den naturlige verden.

 

Da Fishpond forsøkte å utvide denne forpliktelsen, vendte de tilbake til ideen om at fjerning av eksisterende avfall har en direkte og meningsfull innvirkning på stedene vi alle elsker. Nå produseres mye av Fishpond submersible-serien av resirkulerte vannflasker og andre drikkebeholdere.

 

Det nye NewStream resirkulerte PET-stoffet reduserer ytterligere Fishpond produktenes bidrag til avløpsvannproduksjon, energiforbruk og luftforurensning, samtidig som du opprettholder holdbarheten og funksjonen du forventer av deres produktserier. Sammenlignet med rå, petroleumsbasert materialproduksjon, var valget om å gjøre byttet klart. Takk for at du ble med Fishpond på denne reisen.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support