440587 440587

Fishpond Burrito Wader Bag

Vadebag for vått vadeutstyr

Varenr: 248570
799,-
0 stk på nettlager.
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Fishpond Burrito Wader Bag er den perfekte vadebag for oppbevaring av vadeutstyr som er vått, fuktig og skittent etter en dag i vannet. Bruker du vadebag sparer du andre mindre egnede bager og bilen for vann, søle og annen skitt som kan følge med opp fra vannet.

 

Akkurat som på en vanlig burrito som rulles sammen for å holde smeltet ost og krydret mat på innsiden, så kan du enkelt rulle sammen Fishpond vadebagen sammen slik at alt det våte vadeustyret holder seg på plass.

 

Det er en utrullbar matte du kan stå på slik at du ikke får grus, gress eller annet med deg fra bakken inn i vadebuksen når du kler på deg vadeutstyret og det samme når du kler av deg. Da slipper du å få med ting fra bakken opp i de vanlige skoene dine.

 

Funksjoner

 • 210D hoveddelen kommer med PU-belegg og DWR-finish
 • Cyclepond Fishpond fôr med PU-belegg og DWR-finish
 • Snørepose med stor utbrettsmatte for å skifte ut våte vadere
 • Vadebukser, støvler og utstyr rulles inn i matten og inn i posen for sikker transport
 • Snørelukking
 • Skulderstropp for enkel bæring
 • Ett håndtak med bånd på hver side av posen

 

Detaljer

 • Volum: 40L (3600 cu in)
 • Størrelse: 101 x 48 x 10cm (40" x 19" x 4")
 • 498g (1,1 lbs)

 

 

Bærekraft - Nytt utstyr, gammelt materiale

Bærekraft er mer enn bare et ord for Fishpond. Det er en veiledende mantra, et løfte om å gjøre det bedre, og en forpliktelse de gjør når de kjøper inn materialene sine. Fra deres første bruk av gjenbrukt nylon i fiskegarn for over ti år siden, til fullt resirkulerte fluebokser og NewStream-stoff bestående av 100 % resirkulerte vannflasker, streber de hele tiden etter å lage nytt utstyr uten å bruke nytt materiale.

 

NewStream resirkulert stoff er laget med 100 % resirkulerte engangsplastvannflasker, som eliminerer bruken av petrokjemikalier, samtidig som holdbarheten og funksjonen opprettholdes i hjertet av vår nedsenkbare linje.

 

I 2020 stoppet Fishpond opp og reflektere over historien vår og så på noen av sine tidligste design. Da bladde de gjennom utviklingsnotatene sine, og ble minnet om tråden som forbinder hvert utstyr som forlater lageret sitt: ansvarlig innovasjon. Tidlige versjoner av dette prinsippet vises i deres første produkter med resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall.

 

Senere begynte de å bruke ECONYL®-regenerert nylon i vester og 100 % resirkulert plast til flueboksene sine. Å bruke resirkulerte materialer er en integrert del av Fishpond identiteten som merkevare, og representerer deres fortsatte forpliktelse til å minimere innvirkning på habitatene og artene i den naturlige verden.

 

Da Fishpond forsøkte å utvide denne forpliktelsen, vendte de tilbake til ideen om at fjerning av eksisterende avfall har en direkte og meningsfull innvirkning på stedene vi alle elsker. Nå produseres mye av Fishpond submersible-serien av resirkulerte vannflasker og andre drikkebeholdere.

 

Det nye NewStream resirkulerte PET-stoffet reduserer ytterligere Fishpond produktenes bidrag til avløpsvannproduksjon, energiforbruk og luftforurensning, samtidig som du opprettholder holdbarheten og funksjonen du forventer av deres produktserier. Sammenlignet med rå, petroleumsbasert materialproduksjon, var valget om å gjøre byttet klart. Takk for at du ble med Fishpond på denne reisen.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support