440572 440572 440572 440572

Fishpond South Fork Wader Belt

Funksjonellt vadebelte

Varenr: 248565
699,-
0 stk på nettlager.
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Fishpond South Fork Wader Belt er et vadebelte som hjelper til med å stramme til vadebuksa rundt magen og gir deg plass til mer nødvendig fiskeutstyr.

 

Utenom en tett vadebukse og vadesko med godt grep, er et vadebelte muligens den viktigste delen av vadeutstyret ditt. Sannheten er at vadebeltet kan virklig redde deg når uhellet er ute. Hvis du noen gang har tatt en uventet svømmetur med vadebukse, vet du at det kan være forskjellen mellom et lite uhell og en ekte nødsituasjon. Mens funksjonaliteten til de fleste vadebelter føles som en ettertanke, pakker South Fork Wader Belt en lang liste med innovative funksjoner.

 

Holder vadebuksen lukket om du skulle havne ned i vannet og hjelper til mot ryggsmerter når du kjører drømmefisken.

 

Det bevegelige skinnesystemet lar deg legge til flere oppbevaringssystemer, med mulighet for å feste skulderstropper for ekstra støtte. Med ekstra molle-spor for vannflaskeholdere og et integrert håvholder, er det ingen grunn til å gå tilbake til den gamle måte å vade på.

 

  • Termoformet skumpolstring med korsryggstøtte
  • Innebygd netthylster rommer de fleste nettstørrelser
  • Bevegelig skinnesystem gir mulighet for ekstra lagringsmuligheter, inkludert San Juan Chest Pack, Thunderhead Submersible Pouch, Thunderhead Chest Pack, Canyon Creek Chest Pack, og mer
  • Spor på skinnesystem for bruk med Quikshot stangholder, Thunderhead vannflaskeholder eller annet tilbehør i mollestil
  • Nettløkker for bruk med skulderreim

 

Detaljer

  • 317g (0,7 lbs)
  • Passer midjestørrelser fra 81cm til 162cm (32" til 64")

 

Bærekraft - Nytt utstyr, gammelt materiale

Bærekraft er mer enn bare et ord for Fishpond. Det er en veiledende mantra, et løfte om å gjøre det bedre, og en forpliktelse de gjør når de kjøper inn materialene sine. Fra deres første bruk av gjenbrukt nylon i fiskegarn for over ti år siden, til fullt resirkulerte fluebokser og NewStream-stoff bestående av 100 % resirkulerte vannflasker, streber de hele tiden etter å lage nytt utstyr uten å bruke nytt materiale.

 

NewStream resirkulert stoff er laget med 100 % resirkulerte engangsplastvannflasker, som eliminerer bruken av petrokjemikalier, samtidig som holdbarheten og funksjonen opprettholdes i hjertet av vår nedsenkbare linje.

 

I 2020 stoppet Fishpond opp og reflektere over historien vår og så på noen av sine tidligste design. Da bladde de gjennom utviklingsnotatene sine, og ble minnet om tråden som forbinder hvert utstyr som forlater lageret sitt: ansvarlig innovasjon. Tidlige versjoner av dette prinsippet vises i deres første produkter med resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall.

 

Senere begynte de å bruke ECONYL®-regenerert nylon i vester og 100 % resirkulert plast til flueboksene sine. Å bruke resirkulerte materialer er en integrert del av Fishpond identiteten som merkevare, og representerer deres fortsatte forpliktelse til å minimere innvirkning på habitatene og artene i den naturlige verden.

 

Da Fishpond forsøkte å utvide denne forpliktelsen, vendte de tilbake til ideen om at fjerning av eksisterende avfall har en direkte og meningsfull innvirkning på stedene vi alle elsker. Nå produseres mye av Fishpond submersible-serien av resirkulerte vannflasker og andre drikkebeholdere.

 

Det nye NewStream resirkulerte PET-stoffet reduserer ytterligere Fishpond produktenes bidrag til avløpsvannproduksjon, energiforbruk og luftforurensning, samtidig som du opprettholder holdbarheten og funksjonen du forventer av deres produktserier. Sammenlignet med rå, petroleumsbasert materialproduksjon, var valget om å gjøre byttet klart. Takk for at du ble med Fishpond på denne reisen.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support