440569 440569 440569 440569 440569 440569

Fishpond Waterdance Guide Pack Driftwood

Bestselger hofteveske til fluefiskere

Varenr: 248564
1 499,-
-+
4 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Fishpond Waterdance Guide Pack Driftwood er hoftevesken som mange profesjonelle guider og sportsfiskere bruker når de er ute å fisker, enn noen andre hoftevesker på markedet.

 

Sannsynligvis bruker flere profesjonelle guider denne hoftevesken enn noen annen på markedet. Ofte betraktet som den "ultimate" rumpetasken med sine to hovedrom med glidelås og en egen "glidelås-flueboks", har Waterdance plass til ekstra utstyr og tilbehør for lange dager på og ved vannet.

 

 • 420D nylon Cyclepond stoff
 • Kan brukes enten som bryst- eller korsryggsekk
 • To generøst store hovedrom
 • Egen integrert flueboks med glidlås og utskiftbart skum
 • Justerbart kompresjonsstroppsystem
 • Fishpond Jacquard mesh og klatresnorløkker for å feste verktøy og tilbehør
 • Innvendige lommer for ekstra oppbevaring av utstyr
 • Polstret, pustende air mesh-bakside
 • To vannflaskeholdere i netting (flasker ikke inkludert)

 

Detaljer

 • Voulm: 11,98 liter (427 cu. i.)
 • 27,94 x  17,78 x  24,13cm (11" x 7" x 9,5")

 

Bærekraft - Nytt utstyr, gammelt materiale

Bærekraft er mer enn bare et ord for Fishpond. Det er en veiledende mantra, et løfte om å gjøre det bedre, og en forpliktelse de gjør når de kjøper inn materialene sine. Fra deres første bruk av gjenbrukt nylon i fiskegarn for over ti år siden, til fullt resirkulerte fluebokser og NewStream-stoff bestående av 100 % resirkulerte vannflasker, streber de hele tiden etter å lage nytt utstyr uten å bruke nytt materiale.

 

NewStream resirkulert stoff er laget med 100 % resirkulerte engangsplastvannflasker, som eliminerer bruken av petrokjemikalier, samtidig som holdbarheten og funksjonen opprettholdes i hjertet av vår nedsenkbare linje.

 

I 2020 stoppet Fishpond opp og reflektere over historien vår og så på noen av sine tidligste design. Da bladde de gjennom utviklingsnotatene sine, og ble minnet om tråden som forbinder hvert utstyr som forlater lageret sitt: ansvarlig innovasjon. Tidlige versjoner av dette prinsippet vises i deres første produkter med resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall.

 

Senere begynte de å bruke ECONYL®-regenerert nylon i vester og 100 % resirkulert plast til flueboksene sine. Å bruke resirkulerte materialer er en integrert del av Fishpond identiteten som merkevare, og representerer deres fortsatte forpliktelse til å minimere innvirkning på habitatene og artene i den naturlige verden.

 

Da Fishpond forsøkte å utvide denne forpliktelsen, vendte de tilbake til ideen om at fjerning av eksisterende avfall har en direkte og meningsfull innvirkning på stedene vi alle elsker. Nå produseres mye av Fishpond submersible-serien av resirkulerte vannflasker og andre drikkebeholdere.

 

Det nye NewStream resirkulerte PET-stoffet reduserer ytterligere Fishpond produktenes bidrag til avløpsvannproduksjon, energiforbruk og luftforurensning, samtidig som du opprettholder holdbarheten og funksjonen du forventer av deres produktserier. Sammenlignet med rå, petroleumsbasert materialproduksjon, var valget om å gjøre byttet klart. Takk for at du ble med Fishpond på denne reisen.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support