440551 440551 440551 440551 440551

Fishpond Flint Hills Vest Gravel

Effektiv fluevest som bygger minimalt

Varenr: 248558
1 599,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Fishpond Flint Hills Vest Gravel er en fluevest som er designet for å maksimere effektiviteten, bygge minimalt ut fra kroppen og kommer med kjølende mesh-stoff for maksimal komfort selv på de varmeste dagene.

 

  • One-size som passer de fleste 
  • Justeres med skulder- og midjestroppdesignen
  • Kult, lett mesh-stoff og polstrede, vektfordelende skulderstropper for komfort hele dagen
  • Seks frontlommer med glidelås og fire nettinglommer i stretch
  • Stor bakpanellomme
  • Utstyrsfester, snorløkker og D-ringfeste for lett tilgang på håv

 

Gjennomsyret av tradisjon, har Flint Hills Vest lenge vært svaret for sportsfiskere som søker etter et klassisk utseende, med et moderne funksjonssett.

 

Hver av de viktige flueboksene og tilbehørene dine har sin plass med mange utvendige glidelåslommer, verktøyfestepunkter og en stor, bakre oppbevaringslomme. Flint Hills ble designet for å maksimere effektiviteten, med svært lite bulk og kjølende mesh-stoff for komfort selv på de varmeste dagene.

 

Spesifikasjoner

  • 210D nylon resirkulert Cyclepond-stoff
  • OneSize - en størrelse passer de fleste
  • 499g (1,1 lbs)

 

Bærekraft - Nytt utstyr, gammelt materiale

Bærekraft er mer enn bare et ord for Fishpond. Det er en veiledende mantra, et løfte om å gjøre det bedre, og en forpliktelse de gjør når de kjøper inn materialene sine. Fra deres første bruk av gjenbrukt nylon i fiskegarn for over ti år siden, til fullt resirkulerte fluebokser og NewStream-stoff bestående av 100 % resirkulerte vannflasker, streber de hele tiden etter å lage nytt utstyr uten å bruke nytt materiale.

 

NewStream resirkulert stoff er laget med 100 % resirkulerte engangsplastvannflasker, som eliminerer bruken av petrokjemikalier, samtidig som holdbarheten og funksjonen opprettholdes i hjertet av vår nedsenkbare linje.

 

I 2020 stoppet Fishpond opp og reflektere over historien vår og så på noen av sine tidligste design. Da bladde de gjennom utviklingsnotatene sine, og ble minnet om tråden som forbinder hvert utstyr som forlater lageret sitt: ansvarlig innovasjon. Tidlige versjoner av dette prinsippet vises i deres første produkter med resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall.

 

Senere begynte de å bruke ECONYL®-regenerert nylon i vester og 100 % resirkulert plast til flueboksene sine. Å bruke resirkulerte materialer er en integrert del av Fishpond identiteten som merkevare, og representerer deres fortsatte forpliktelse til å minimere innvirkning på habitatene og artene i den naturlige verden.

 

Da Fishpond forsøkte å utvide denne forpliktelsen, vendte de tilbake til ideen om at fjerning av eksisterende avfall har en direkte og meningsfull innvirkning på stedene vi alle elsker. Nå produseres mye av Fishpond submersible-serien av resirkulerte vannflasker og andre drikkebeholdere.

 

Det nye NewStream resirkulerte PET-stoffet reduserer ytterligere Fishpond produktenes bidrag til avløpsvannproduksjon, energiforbruk og luftforurensning, samtidig som du opprettholder holdbarheten og funksjonen du forventer av deres produktserier. Sammenlignet med rå, petroleumsbasert materialproduksjon, var valget om å gjøre byttet klart. Takk for at du ble med Fishpond på denne reisen.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support