440548 440548 440548 440548 440548 440548 440548 440548 440548 440548

Fishpond Sagebrush Pro Mesh Vest

Lett onesize mesh fluevest med 17 lommer

Varenr: 248557
2 499,-
-+
2 stk på nettlager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Fishpond Sagebrush Pro Mesh Vest er muligens det eneste fluevest-valget for de beste fiskeguidene og de ivrigste sportsfiskerene. I de varmeste månedene av året er det enkelt å bruke en lett fluevest som ikke går på akkord med funksjon, bæreevne og som har en mengde lommer og oppbaveringer.

 

 • Lett mesh-design holder midje og ryggen avkjølt
 • Polstrede, vektfordelende skulderstropper for komfort hele dagen
 • Hele 17 innvendige og utvendige lommer
 • Stor, lett tilgjengelig baklomme
 • Hypalon®-verktøyfester til retraktorer, tippet- og flyteholdere og tang
 • Signatur fluefeste med glidelås med utskiftbar fluematte
 • Integrert håvholder på ryggpanelet

 

Sagebrush Pro Mesh Vest er en fluevest som tilbyr et svært pustende mesh-design som holder deg kjølig, en integrert stangholdestropp og 17 innvendige utvendige lommer.

 

Gjennomtenkt utformet og meget komfortabel, hver flueboks og tilbehør du måtte trenge er gjort lett tilgjengelig for heldagsturer på elven og ved innsjøen.

 

Frontpanelet på vesten festes direkte til Firehole Backpack fra Fishpond for det ultimate oppsettet for fluefiskere. Se selv hvorfor Sagebrush Pro er favorittvesten til noen av de hardtarbeidende fluefiske-guidene.

 

Spesifikasjoner

 • 210D nylon resirkulert Cyclepond-stoff
 • OneSize - en størrelse passer de fleste
 • 725g (1,6 lbs)

 

Bærekraft - Nytt utstyr, gammelt materiale

Bærekraft er mer enn bare et ord for Fishpond. Det er en veiledende mantra, et løfte om å gjøre det bedre, og en forpliktelse de gjør når de kjøper inn materialene sine. Fra deres første bruk av gjenbrukt nylon i fiskegarn for over ti år siden, til fullt resirkulerte fluebokser og NewStream-stoff bestående av 100 % resirkulerte vannflasker, streber de hele tiden etter å lage nytt utstyr uten å bruke nytt materiale.

 

NewStream resirkulert stoff er laget med 100 % resirkulerte engangsplastvannflasker, som eliminerer bruken av petrokjemikalier, samtidig som holdbarheten og funksjonen opprettholdes i hjertet av vår nedsenkbare linje.

 

I 2020 stoppet Fishpond opp og reflektere over historien vår og så på noen av sine tidligste design. Da bladde de gjennom utviklingsnotatene sine, og ble minnet om tråden som forbinder hvert utstyr som forlater lageret sitt: ansvarlig innovasjon. Tidlige versjoner av dette prinsippet vises i deres første produkter med resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall.

 

Senere begynte de å bruke ECONYL®-regenerert nylon i vester og 100 % resirkulert plast til flueboksene sine. Å bruke resirkulerte materialer er en integrert del av Fishpond identiteten som merkevare, og representerer deres fortsatte forpliktelse til å minimere innvirkning på habitatene og artene i den naturlige verden.

 

Da Fishpond forsøkte å utvide denne forpliktelsen, vendte de tilbake til ideen om at fjerning av eksisterende avfall har en direkte og meningsfull innvirkning på stedene vi alle elsker. Nå produseres mye av Fishpond submersible-serien av resirkulerte vannflasker og andre drikkebeholdere.

 

Det nye NewStream resirkulerte PET-stoffet reduserer ytterligere Fishpond produktenes bidrag til avløpsvannproduksjon, energiforbruk og luftforurensning, samtidig som du opprettholder holdbarheten og funksjonen du forventer av deres produktserier. Sammenlignet med rå, petroleumsbasert materialproduksjon, var valget om å gjøre byttet klart. Takk for at du ble med Fishpond på denne reisen.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support