106307 106307

Eumer Plastic Tubing L

Clear

Varenr: 120106
39,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 9Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Med Eumer sine plastikktuber kan du binde veldig store fluer, eller ekstra små, og også alt imellom. Både plastikktubene og silikontubene er så hardføre at de motstår veldig kaldt vann, men de er også så mye at du alltid får trekt dem over krokøyet. Disse plastikktubene gir deg utrolig mange muligheter når det gjelder størrelse og farger slik at du kan binde den perfekte flua.  

 

Et lite tips: Hvis du benytter deg av Eumer sine messingtuber, så passer alltid plastikktuben i str. L som kroktube. For ekstra effekt kan du matche eller gi flua en ekstra attraktorfarge.  

 

Eumer sine plastikktuber er produsert i fluoriserende, elastisk og tøyelig materiale som passer alle type fluer. Pga. de sterke fargene er det mulig å binde utrolige fluer direkte på plastikktubene. Tubene leveres i 9 forskjellige farger, og de er tilgjengelig i 4 forskjellige størrelser. Plastikktubene er produsert slik at en mindre størrelse passer perfekt med størrelsen større. Tubene er selvfølgelig kompatible med Eumer sine messingtuber. Pakkene inneholder 1m., og de leveres også i sortimentpakker.  

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Copper Tubes 25mm The Fly Co
69,-
HMH Tubefly Tool Premium
Kjøp
849,-
1
Andre kjøpte også
Tempelhund Bakken Flies
Velg
75%
Fra 17,-
69,-
100+
Eumer Plastic Tubing Clear
Velg
39,-
20+
Flydressing Coneheads
Velg
39,-
20+
Antron Yarn Carded
Velg
29,-
20+
Support