314491 314491 314491 314491 314491 314491 314491 314491 314491 314491 314491 314491

Espegard Kindling Cracker Standard

Smart og trygg vedkløyver

Varenr: 206829
1 899,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Espegard Kindling Cracker er en smart og trygg vedkløyver som er praktisk i bruk og gir raskt resultat. Kan brukes både inne og ute og finnes i to størrelser.

 

  • Resirkulerbart
  • Høykvalitets støpejern
  • Praktisk og enkel
  • Gir raskt resultat
  • Kan brukes inne og ute.

 

Smart ung oppfinner

Historien starter på New Zealand i 2012. Etter å ha sett moren sin skade seg stygt i hånden når hun kløyver ved får Ayla Hutchinson en Idé. I forbindelse med et skoleprosjekt utvikler 13 år gamle Ayla en helt unik måte å kløyve ved på. I steden for å singe den skarpe øksa snur hun bokstavelig talt opp ned på det hele. Dden skarpe eggen er vendt opp og i steden for kløyver man med en bytt hammer.

 

Oppfinnelsen er i dag et etterspurt produkt over hele verden. Det gjør at både gammel og ung kan kløve småved uten bruk av en skarp og farlig øks.

 

Størrelser og mål

Espegard Kindling Cracker Standard Espegard Kindling Cracker Stor
Vekt 4,8 kg 9,4 kg
Høyde 31 cm 43 cm
Bredde 23 cm 27,5 cm
Omkrets 16 cm 22 cm
Materiale Støpejern Støpejern

 

 

Historien om Espegard

Historien om Espegard starter ute i skogen på midten av 80-tallet i Hallingdal. Med utgangspunkt i en lidenskap for hogstarbeid, så vi behovet for å gjøre produksjonen av ved mer effektiv. Først ut ble Espegardsekken. Unik kvalitet gjorde det til at den spredte seg med rekordfart i markedet, og medvind skapte rom for ytterligere produktutvikling. 

 

I dag har Espegard alt som trengs for håndtering av ved, og vi er ledende på vedemballasje i Norden.


Espegard er en bedrift som bruker mye tid ute i naturen. Her tester vi våre produkter i sitt rette element og får inspirasjon til nye ideer. Sånn som tretjæra. Lukten av ei solvarm Hallingstue satt oss på tanken om starte opp med dette tradisjonsrike produktet. Med en historie som strekker seg tilbake til Vikingtiden, er vi nå med på å ta tjæra videre inn i vår tid.


Skogen er stor og byr på mange muligheter. 35 år med fokus på kvalitet har etter hvert gitt god erfaring, og vi strekker oss hele tiden fremover i forhold til produktutvikling og forbedring. Vårt mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten.

Kvalitet på produktene

Espegard lager produkter med utgangspunkt i den norske naturen gjennom fire årstider. Designet og kvaliteten er utviklet med tanke på å tåle all slags vær. Vi opererer ikke i lettvekterklassen, men har fokus på robuste materialer som vil følge deg i friluftslivet gjennom mange år.


Alle produktene til Espegard er laget for å være ute, og naturen er på den måten vår viktigste forsøksperson.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support