305323 305323 305323 305323 305323 305323 305323 305323 305323 305323

Espegard fyrfat 80

Meget fleksibelt utekjøkken

Varenr: 203812
8 499,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Espegard Fyrfat 80 er et fleksibelt utekjøkken med rist, to sidebord, to gnistfangere og opphengstårn for kaffekjele og rist.

Fyrfatet gir deg alle muligheter. Her kan du grille, bli varm, komme i stemning eller koke kaffe. Uansett får du mer tid ute.

NB! Vekten på denne varen er for stor til å sendes med Posten. MÅ HENTES I BUTIKKEN I SANDEFJORD!


 

Teknisk

Espegard sitt største fyrfat er moderne med hele 80 cm grillflate. Fyrfatets opphengs tårn for kjeler og grillrist gir stor fleksibilitet i matlagingen. Det har trinnløs høydejustering samtidig som det kan beveges mot sidene, for bedre håndtering. Fyrfatet er utstyrt med regulerbart spjeld i bunnen for justering av trekk, samt beskyttende varmeskjold og glosamler under panna. Fyrfatet er laget av pulverlakkert stål.

Mål og størrelser

Vekt: 50 kg
Mål: 80 x 80  x 50  cm
Pakkestørrelse: 85 x 80 x 52 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Historien om Espegard

Historien om Espegard starter ute i skogen på midten av 80-tallet i Hallingdal. Med utgangspunkt i en lidenskap for hogstarbeid, så vi behovet for å gjøre produksjonen av ved mer effektiv. Først ut ble Espegardsekken. Unik kvalitet gjorde det til at den spredte seg med rekordfart i markedet, og medvind skapte rom for ytterligere produktutvikling. 

 

I dag har Espegard alt som trengs for håndtering av ved, og vi er ledende på vedemballasje i Norden.


Espegard er en bedrift som bruker mye tid ute i naturen. Her tester vi våre produkter i sitt rette element og får inspirasjon til nye ideer. Sånn som tretjæra. Lukten av ei solvarm Hallingstue satt oss på tanken om starte opp med dette tradisjonsrike produktet. Med en historie som strekker seg tilbake til Vikingtiden, er vi nå med på å ta tjæra videre inn i vår tid.


Skogen er stor og byr på mange muligheter. 35 år med fokus på kvalitet har etter hvert gitt god erfaring, og vi strekker oss hele tiden fremover i forhold til produktutvikling og forbedring. Vårt mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten.
 

Kvalitet på produktene

Espegard lager produkter med utgangspunkt i den norske naturen gjennom fire årstider. Designet og kvaliteten er utviklet med tanke på å tåle all slags vær. Vi opererer ikke i lettvekterklassen, men har fokus på robuste materialer som vil følge deg i friluftslivet gjennom mange år.


Alle produktene til Espegard er laget for å være ute, og naturen er på den måten vår viktigste forsøksperson.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support