291827 291827 291827

Espegard suppegryte 6L

Nett og praktisk emaljert gryte

Varenr: 199371
799,-
Ubekreftet 29.03.2024
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Espegard Suppegryte m/lokk 6L gryte til supper, fårikål og lapskaus. Emaljert stål og egner seg godt til bruk på bål. Emaljeringen gjør at maten ikke brenner seg fast og det er en lek å gjøre rent etterpå.

Om du skal være en ekte villmarkskokk og skal lage mat til flere er dette den perfekte løsningen. Få topp stemning rundt bålet eller bålpanna mens maten putrer i gryta.

 

Det kan fort bli en snakkis i mange år fremover fordi man tenker på den turen da maten var som best – rett fra gryta på bålet.

 

  • For matlaging på bål og bålpanne.
  • Enkel å rengjøre
  • Solid kvalitet
  • Flott gryte i emaljert stål
  • Kommer med lokk
  • Rommer 6 liter

 

 

 

 

Historien om Espegard

Historien om Espegard starter ute i skogen på midten av 80-tallet i Hallingdal. Med utgangspunkt i en lidenskap for hogstarbeid, så vi behovet for å gjøre produksjonen av ved mer effektiv. Først ut ble Espegardsekken. Unik kvalitet gjorde det til at den spredte seg med rekordfart i markedet, og medvind skapte rom for ytterligere produktutvikling. 

 

I dag har Espegard alt som trengs for håndtering av ved, og vi er ledende på vedemballasje i Norden.


Espegard er en bedrift som bruker mye tid ute i naturen. Her tester vi våre produkter i sitt rette element og får inspirasjon til nye ideer. Sånn som tretjæra. Lukten av ei solvarm Hallingstue satt oss på tanken om starte opp med dette tradisjonsrike produktet. Med en historie som strekker seg tilbake til Vikingtiden, er vi nå med på å ta tjæra videre inn i vår tid.


Skogen er stor og byr på mange muligheter. 35 år med fokus på kvalitet har etter hvert gitt god erfaring, og vi strekker oss hele tiden fremover i forhold til produktutvikling og forbedring. Vårt mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten.

Kvalitet på produktene

Espegard lager produkter med utgangspunkt i den norske naturen gjennom fire årstider. Designet og kvaliteten er utviklet med tanke på å tåle all slags vær. Vi opererer ikke i lettvekterklassen, men har fokus på robuste materialer som vil følge deg i friluftslivet gjennom mange år.


Alle produktene til Espegard er laget for å være ute, og naturen er på den måten vår viktigste forsøksperson.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support