Hodelykter

I et land med mange mørke kvelder (og la oss være ærlige: mange mørke dager), er en god hodelykt en naturlig investering. Vel fremme på hytta, lenge etter at solen har gått ned, vil du garantert takke deg selv for at du tok med hodelykten. Med hendene ledige og lyset på hodet kan du både bære ved og sette opp fuggelband uten problemer. 

 

Hos Skitt Fiske får du alt du trenger innen lys og hodelykter, slik at du slipper å famle i blinde ved livets mørke stunder. Sorter mellom en rekke produkter i forskjellig lysstyrke, festeløsning, batteritid og farge. Noen av modellene kan du også enkelt knipse fast i capsen, jakka eller sekken.

 

Oppladbar hodelykt

Hodelyktene du finner hos Skitt Fiske er både med og uten oppladbare batterier. De aller fleste modellene lades enkelt opp med en USB-kabel. Levetiden varierer fra modell til modell, men den vil også påvirkes av hvilken lysstyrke du til enhver tid bruker. Dimbare lys vil bruke mindre energi på lavere lysstyrke. 

 

Hodelykt med LED-lys

På ski- eller joggetur i mørket, er en hodelykt verdt sin vekt i gull. LED-teknologien gjør at det kreves svært lite energi for å avgi lys. Likevel: hvor mye lys du trenger avhenger av hvilken aktivitet du skal bedrive med hodelykten. Lysstyrken på hodelyktene bestemmes i stor grad av lampens lumenverdi (lm). Likevel er det mange faktorer som spiller inn på hvor kraftig lyset vil oppleves, som hvordan optikken i linsen er konfigurert og hvor fokusert lyset er (bred eller tynn “lysstråle”). 

 

Skal du kun finne frem i en mørk bod eller kjeller, trenger du ikke samme lumenverdi på hodelykten som det du trenger om du skal drive med aktiviteter i høy hastighet utendørs. Hos Skitt Fiske finner du lykter som er godt egnet til alle behov. Vi har alt fra små, lette hodelykter med moderat lysstyrke, til kraftige lykter med lysrekkevidde på flere hundre meter. Våre mest ekstreme modeller er profesjonelle hodelykter som trygt kan brukes til søk og redning under ekstreme forhold. 
 

Les mer...Vis mindre...

 Bestselgere  i denne kategorien

GP Xplor PHR 17 Hodelykt 500 Lumen
Kjøp
29%
569,-
799,-
3
GP Xplor PHR 16 Hodelykt 300 Lumen
Kjøp
29%
498,-
699,-
3