Elmotorer

Elmotor er et flott alternativ til de tradisjonelle propellmotorene. De er kanskje ikke like raske, men er langt stillegående, effektive og brukervennlige. Elmotorer finnes i en rekke størrelser og prisklasser, så du kan finne en som passer til dine behov. Noen fiskevann er det ikke lov med bensinmotorer, men kun med elmotorer.

 

Her er noen av fordelene med elmotorer:

 

  • Stillegående: Elmotorer er mye stillere enn tradisjonelle propellmotorer. Dette gjør dem til et godt valg for fiske i områder med mye dyreliv.
  • Effektive: Elmotorer er mer effektive enn propellmotorer. Dette betyr at de bruker mindre strøm og kan gå lengre på en ladning.
  • Brukervennlige: Elmotorer er enkle å bruke. Dekobles bare til batteri og  har vanligvis bare en eller to knapper som du trenger å trykke på for å starte og stoppe motoren.

 

Hvis du er på utkikk etter en ny motor til båten din, så er elmotor et flott alternativ. De er stillegående, effektive og brukervennlige.

 

Noen elmotorer er beregnet for ferskvann og andre kan brukes i både saltvann og ferksvann. Noen av de beste motorene kan kobles til kartplottere og fjernstyres for å holde en fast posisjon, følge en fastsatt rute eller en gitt hastighet for veldig komfortabel fisketur.

 Bestselgere  i denne kategorien

Savage Gear Thruster 55LBS 12V
Kjøp
2 999,-
1
Savage Gear Thruster 36LBS 12V
Kjøp
2 499,-
2
Minn Kota Propell MKP-32
Kjøp
740,-
2
Minn Kota Propell MKP-33
Kjøp
1 170,-
1
Minn Kota Propell MKP-37
Kjøp
740,-
4
Minn Kota Propell MKP-2
Kjøp
415,-
11