108196 108196

Elbe Junior fiskesett - Blå

Fiske sett til barn med fiskehefte

Varenr: 121165
549,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Elbe Junior fiskesett er flott startsett for barn fra ca. 5-6 år til ca. 10 år i farge blå eller rosa. Fiskesettet passer til ferksvannsfiske og til lett sjøfiske langs kysten eller fra båt ute på fjorden. Fiskesettet er satt sammen for at uerfarne barn skal ha en så lett start på sine fiskeeventyr som mulig.
 
 
  • Barnefiskesett
  • Lukket haspelsnelle
  • 2-delt fiskestang
  • Til ferksvann og lett sjøfiske
 
 
Den todelte fiskestangen er 5,6 fot (170cm) og har kastevekt for sluker fra 3-15g. Pass derfor på at sluker man kjøper i tillegg til dette fiskesettet holder seg innen for 3-15 gram i vekt. Da kaster ungene best mulig og man ødelegger ikke stangen. Fiskesnellen er av typen lukket haspelsnelle og har ferdig påspolt sene med tykkelse 0,25mm.
 
 
Et kjekt lite hefte med fisketips, fiskeknuter og fiskeoppskrifter er også inkludert. Husk alltid å fukte sena før knuten strammes til. Da reduseres friksjonen under strammingen og fortsetter å tåle like mye som før. Dette heftet er fint å lese litt i kvelden før for å bygge opp stemningen før fisketuren.
 
 
Fiskesettet finnes i både blå og rosa versjoner der stang og snelle matcher i disse fargene, ellers er innholdet det samme.
 
 
Dette er perfekt som første fiskesett når besteforeldre skal kjøpe fiskesett til sine barnebarn, eller når foreldre tar ungene med på sine første fisketur og skape minner som varer livet ut og skape en livslang interesse for fiske og friluftsliv. Husk å ta med noe snacks i tilfelle drømmefisken ikke dukker opp.
 
 
Skitt Fiske!
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support