285895 285895 285895

Eberlestock H2 Gunrunner Loden

En lettvektssekk

Varenr: 197410
2 899,-
Ubekreftet 26.04.2024
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Eberlestock H2 Gunrunner er en minimalistisk, lettvekts-riflesekk. Den er designet for rask tilgang til våpenet, og har akkurat den mengden oppbevaring som trengs for en dags utflukt. Det øverste rommet har en god størrelse for avstandsmåler, lokkefløyter osv. Hovedrommet er dimensjonert for det nødvendige til en dagstur, som mat, ekstra klær osv.

 

  • Innebygd geværfutteral
  • Justerbar skuldersele
  • En vertikal og en horisontal kompresjonsrem

 

En suveren sekk for smygjakt. Liten, slank og lett, men med god plass slik at du får med deg det du trenger. Våpenholderen er spesielt tilpasset rifler og kan enkelt foldes inn når den ikke brukes. Rifla bæres sentrert på ryggen og merkes knapt, men kan lett trekkes om skuddmuligheten skulle by seg. Sekken er på ingen måte til hinder når du skal skyte og kan selvfølgelig også anbefales til jakt med hagle

 

Pakkevolum og dimensjoner

Ryggsekk volum: 20,89 liter

Ryggsekk dimensjoner: H:64,77cm x B:20,96cm x D:21,59cm

Futeral volum: 6,55 liter

Futural dimensjoner: H:86,36cm x B:17,78cm x D:7,62cm

 

Vekt

1,792 gram

 

 

 

 

 


 

Terningkast 6 i i bladet Jeger nr 08/2020

Etter å ha brukt minimalistiske Eberlestock H2 Gunrunner gjennom en jakthøst, er det uaktuelt å gå tilbake til den gamle, slaskete rypesekken. 
I hvert fall på korte turer når været er bra. For selv om Gunrunner-konseptet ikke inneholder noen direkte nyvinninger, er det så genialt at vi vil påstå at sekken høyner tur- og jaktopplevelsen minst et par hakk. 

 

Sekken har god lufting i rygg­ stykket, mye bedre enn vi er vant til fra norske jaktsekker. Det har særlig stor nytte på en sekk som er tiltenkt høyt bevegelses­ nivå med dertil svetting. Vi har rett og slett blitt glad i Gunrunner. Vi snakker her om en perfekt jaktsekk for korte turer til post eller dagsturer på rype­ jakt tidlig i sesongen. Hele tiden med armene fri, samtidig som våpenet er skudd­klart på få sekunder.

 


 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support