441663

Miuras Mouse Big 23cm Fire Tiger

Lokkende bevegelser som trigger gjedder

Varenr: 248927
449,-
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Miuras Mouse Big er kanskje den største nyheten for gjeddefiskeren de siste årene. En unik blanding av bucktail kropp og past hale og en helt unik svømmebevegelse som lokker til seg gjedder som aldri før.

 

Miuras Mouse by CWC er ett faktum. Suksessagn fra Italia, designet av Maurizio ”Miura” Carini, går nå hånd i hånd med Catch With Care AB. Fantastisk fangst av voldsomt store gjedder har rapporteres over hele Europa de siste årene på dette agnet!

 

Miuras Mouse kan fiskes utrolig langsomt med full kontroll i ruskevær og dens fantastiske egenskaper som gjør at den "trykker" vannet gjør den til en magnet på predatoren. Dobbeltailen som sitter på, jobber i nesten stille vann. Tailen sitter fast med en BFT pike screw og gir deg enkel og kjapp mulighet til modifisering. Miuras Mouse er optimal å vekte med BFT Tungsten Fastach sinker for å variere fiskedyp. Samtlige agn er bundet for hånd etter Maurizios instrukser! Miuras Mouse holder absolutt høyeste kvalitet. 23cm lang og 95g  (tør tilstand).

 

Detaljer om Miuras Mouse Big

  • Lengde: 23 cm
  • Vekt: 95 g
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
BFT veienett
Kjøp
26%
319,-
429,-
6
Andre kjøpte også
Support