441036 441036 441036 441036 441036 441036 441036 441036 441036 441036

Bushman Pumpespray 90ml

Effektivt mot mygg og bitende insekter

Varenr: 248719
159,-
0 stk på nettlager.
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Produktet er utgått på dato, men fungerer like bra!
(Gikk ut på dato januar/februar 2024)

Bushman Pumpespray 90ml inneholder 40% DEET, et aktivt stoff anbefalt av WHO som det mest effektive insektmiddel på markedet. Australias mestselgende insektsmiddel mot mygg og flått det siste tiåret er endelig tilgjengelig i Norge. Nå kan du oppholde deg utendørs hele sommerhalvåret uten å bli angrepet av små plagsomme flyvende og krypende insekter.

 

 • Effektivt i 10 timer
 • 40% DEET og dobbelt så effektivt som andre myggmidler
 • Virker mot mygg, knott og flått
 • Motstandsdyktig mot vann og svette
 • Tidsbestemt effekt
 • Behagelig duft som lukter godt
 • God hudfølelse
 • Kladder ikke og er enkel å påføre
 • Utviklet for australia, virker over alt.

 

Bushman anerkjent som et av verdens beste insektsmiddel for personlig bruk. Bushman har gjentatte ganger blitt kåret til "Best i test" og "Anbefalt" og over har passert 100 millioner solgte enheter globalt. Produktet ble i slutten av 2021 godkjent for salg i Norge og kan endelig hjelpe til med å beskytte oss mot myggen her hjemme.

 

Testet til terningkast 5 i VG 2019

Sitat fra testen: "Et myggmiddel som knapt lukter og likevel virker. Det viker nesten for godt ti¨l å være sant. Men sprayen fra Bushman virker bra, I tillegg er den heller ikke nevneverdoig klissete. Leverandøren hevder at effekten varer i minst 10 timer. Når vi tester den, varer den hele natten. Ingen myggm,idler gir hundre prosent beskyttelse mot mygg, men Bushnman er bedre enn de fleste."

Les hele testen på vg.no her (+ artikkel)

 

Testet av Aftonbladet til fem "plusser" juni 2021

Les hele testen på aftonbladet.se her (+ artikkel)

 

 

Perfekt nødhjelp til å redde sommeren om du:

 • Plages av myggen når du fisker etter ørret på Finnmarksvidda.
 • Er redd for flåtten når du plukker sopp og bær i Vestfold og Telemark.
 • Er på sommerferie langs flått-beltet på Sørlandskysten.
 • Jakter rådyr, elg eller hjort og er plaget av flått og mygg.
 • Plages av knott langs lakseelvene i Trønderlag
 • Går fjellturer i den norske fjellheimen når myggen klekker

 

Tidsbestemt effekt med Time Release Technology

Bushman er formulert på en unik måte, som gjør at det insekts-aktive innholdet sakte blir frigjort og dermed også varer lenger. Den langsomme frigjøringen av aktive ingredienser resulterer i forbedret ytelse. Bushman varer lenger enn konkurrenrende merker med samme aktive nivåer, og mye lenger enn rivaler med lavere aktive nivåer.

 

Enkelte konkurrerende merker med insektsmiddler registrerer beskyttelsestidene sine innenfor rammen av et laboratorium, noe som er veldig forskjellig fra scenarier i den virkelige verden. Takket være flere Bushman-fordeler er deres oppgitte beskyttelsestider i 'virkelige' scenarier i den virkelige verden.

 

Beskyttelses tider

Insektsmidler varer ikke evig og mister effekten over tid. Dette løses av å på føre nytt lag med Bushman. Les på produktet for å se beskyttelsestid (10 timer med 40% DEET).

 

Tåler vann, svette og friksjon

I motsetning til de fleste konkurrende merker, er Bushman vannmotstandig, svettemotandig og tåler at det blir gnid på etter påføringen. Dette er en viktig fordel i virkelig bruk når man er på tur, står å fisker, er i båt eller ønsker å nyte en dag på campingen. Det betyr at frastøtningsmidlet ikke blir svettet av, vasket av eller gnidd av. La den forbli på huden og fortsette å beskytte.

 

Komfortabelt i bruk

Hos Bushman verdsetter de viktigheten av brukerkomfort. Det er en av deres toppprioriteringer. Omfattende formuleringsutvikling har blitt investert for å sikre at alle Bushman mygg- og insektsmiddler tilbyr de aller beste brukeregenskapene. Noen ingredienser som brukes er svært dyre, men brukes fordi de skaper de beste resultatene.

 

Lett på huden

Til å ha så langvarig effekt er Bushman verken oljete eller full av fett. Dens spesielle formulering betyr at den er behagelig å ha på og du merker den ikke på huden.

 

Behagelig og naturlig duft

Alle Bushman-produkter har en behagelig, nøytral duft. Den ellers sterke lukten av det aktive er fullstendig maskert i Bushman produktene. Andre merker insektsmidler med høye nivåer av aktive ingredisner er generelt ikke like effektive til å "maskere" lukten, i stedet må de "overvinne" lukten med en sterk duft som du kjenner hele tiden. Bushman unngår den sterke (noen ganger veldig sterke), ubehagelige lukten som ofte finnes i citronellabaserte insektsmidler, som du kan lukte på lang avstand.

 

Hvordan bruke Bushman-produkter?

 • Spray og smør produktet sparsomt og jevnt på hudområdene du skal beskytte mot insekter.
 • Anbefalt å brukes på utsatte hudområder som ansikt, hender, armer, legger og lår.
 • Der du benytter klær som ikke er tynt tettsittende sportstøy mygg kan stikke gjennom må anses som beskyttet fra før.
 • Pass på så du ikke får produktet i øyne, munn, nese, slimhinner eller skadet hud.
 • Pass på så du unngår kontakt med mat, drikke, plastmaterialer og lakkerte overflater-
 • Brukes kun utendørs eller i større og godt ventilerte innendørs områder
 • Brukes kun 1-2 ganger om dagen (varer 10 timer hver gang)
 • Produkter med 40% DEET må ikke brukes av barn under 13 år.
 • Når man er ferdig med å oppholde seg utendørs bør man vaske av produktet med såpe og vann.
 • Les mer på medfølgende bruksanvisning,

 

Anbefaling ved bruk i og rundt ansiktet

Disse rådet gjelder alle Bushman produkter man ønsker å benytte i ansiktet.

 1. Ta produktet (Bushman) i håndflatene og fordelt rundt i håndflatene.
 2. Smør Bushman i ansiktet
 3. Unngå all kontakt med øyne, munn og innsiden av nesen.
 4. Skal ikke sprayes direkte måt øyne, munn eller nese.

 

Kan brukes sammen med solbeskyttelse

Dersom det er sol ønsker du kanskje å benytte Bushman samtidig. Påfør da solkrem først, la denne trekke inn et par minutter. Så kan du påføre Bushman etterpå. Hver gang på påfører ny solkrem kan du påføre et lett lag med bushman. Dersom du benytter andre hudprodukter så husk alltid å legge Bushman øverst.

 

Bør ikke påføres klær

Bushman fraråder at man bruker Bushman produkter utenpå klær. Bushman inneholder DEET, som er en olje. Oljer benyttes u produksjonen av mange ulike typer av klær så det er alltid en liten sjanse for at farger og overflatebehandlinger kan påvirkes. Benytt derfor heller Bushman direkte på huden, dette er også mer effektivt.

 

Hvilke insekter beskytter Bushman mot?

Bushman produktene er hovedsaklig ett myggmiddel, men fungerer selvsagt like effektivt på andre plagsomme insekter som den minste lille knotten, hjortelusfluer og den fryktede flåtten som brer om seg mer og mer.

 • Mygg
 • Knott
 • Hjortelus
 • Flått

 

Bruk av DEET

I områder av verden det eksisterer malariamygg anbefaler WHO bruk av DEET-produkter som mest effektive beskyttelse mot smitte og sykdom. DEET ble utviklet i USA som beskyttelse mot insektbårne sykdommer i tropiske miljøer, og er godkjent for bruk i Austrlia, USA, EU, Sverige og Norge.

 

Om Bushman

Bushman ble grunnlagt i 1990 av industrikjemikeren Tom Bethurem, med over 35 års erfaring innen utvikling av personlige insektmidler. Målet hans var å produsere det aller beste myggmiddelet som kunne oppdrives. Bushman ble utviklet i tropene for tropene og testet i "sumpene" der Tom Bethurem bodde for å sikre at den var det beste avstøtende middelet under de tøffeste forhold. Australias sumper er velkjente for sine store og plagsomme svermer med mygg.

 

Siden den gang har Bushman vokst til å bli Australias 'Number ONE' premium-avstøtende insektsmiddel, ryktet har spredd seg gjennom jungeltelegrafens anbefalinger.

 

Gjennom 1990- og 2000-tallet har Bushman-produkter vært gjenstand for mange uavhengige tester hvor de beviste ytelsen hver gang.

 

Bushman bruker kun høykvalitets og allergifrie ingredienser for å sikre kundetilfredshet og sikkerhet.

 

 

Brannfarlig

Kjemikalier som er brannfarlige og kan brenne voldsomt ved antenning eller varmetilførsel. Enkelte kjemikalier utvikler brannfarlig gass i kontakt med vann eller selvantenner i luft.

Etsende

Kjemikalier som forårsaker etseskader på hud og øyne eller alvorlige øyeskader. Brukes også for kjemikalier som er etsende for metaller.

Helsefare

Kjemikalier som er farlige ved innånding, hudkontakt eller svelging. Brukes også for kjemikalier som virker irriterende på hud, øyne og luftveier, gir allergiske hudreaksjoner, døsighet og svimmelhet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support