139782 139782 139782

Brynje Arctic Balaclava One size

Blå med netting på innsiden

Varenr: 156397
479,-
FargevariantBlå
Vis varianter som liste
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Brynje Arctic Balaclava

 

Finlandshette med 100% syntetisk nettingfor. Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid for bedre slitestyrke og fukttransport.

 

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på vår unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden.

 

Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

 

Ingen andre undertøy oppnår de samme  egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner. Best i test en rekke ganger og vinner av teko innovasjonspris.

 

 

 

 

Materiale: 80% merinoull, 20% Polyamid 20,5Micron, 100% Polypropylene nettingfor

Vekt: 80g

Materialvekt: 220 g/m2 (ytterstoff)

Materialvekt: 140 g/m2 (netting)

Art nr: 10407000SB00

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support