97914 97914

Blue Fox Vibrax Hot Pepper 8g CYR

Kjøp 8 spinnere få en gratis slukboks

Varenr: 110349
89,-
-+
100+ stk på nettlager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Den testvinnende og langtkastende Bluefox Vibrax Hot Pepper spinneren er en ferskvannsfiskers beste venn. Den er designet med doble signaliserende prikker malt i to sjikt for å øke fiskens oppmerksomhet. Dens unike anti-twist øye forhindrer tvinn på snøret, noe som sikrer en jevn fiskeopplevelse og mange tilslag. Spinneren roterer livlig alleree ved lave hastigheter.

 

 • VMC krok
 • Svømmedyp: 0,6-1,2m
 • Spinnerblad str. 1, 2, 3 og 4
 • Vekt 4g, 6g, 8g og 10g
 • Tilgjengelig i 4 størrelser
 • Mange effektive og fine farger 

 

Denne spinneren er kjent for sin livlige rotasjon ved lave hastigheter og for sin lange kasteavstand. Med en innebygd rotor i bjellen skaper den en attraktiv og irriterende lyd som fisk finner uimotståelig. Vibrax Hot Pepper er ikke bare en spinner, den er en lyd- og lysgiver som setter fart i appetitten hos ørret, gjedde, gjørs og abbor.

 

Vibrax Hot Pepper spinneren jobber kun under innsveiving. Hvis du stopper, synker den raskt nedover i vannlagene. Dens størrelse påvirker svømmemønsteret og dybden den oppnår, og den opprettholder jevn bevegelse uavhengig av innsveivingshastigheten. Dette gjør den til en testvinner og et populært valg blant ferskvannsfiskere i Sverige.

 

Vibrax Hot Pepper er utstyrt med en høykvalitets VMC-krok og har en svømmedybde på 0,6-1,2 meter. Den kommer i vekter på 4g, 6g, 8g og 10g, noe som gjør den til en lettvekter som allikvel klarer å skape oppmerksomhet rundt seg.

 

Spinneren har bevist sin effektivitet i flere tester, der den har mottatt toppvurderinger og har blitt kåret til "Best i Test" i Villmarkslivs store spinner-test flere ganger. Den har også oppnådd en solid andreplass i Villmarkslivs stortest i 2016 og 2023.

 

Bluefox Vibrax Hot Pepper spinneren er en del av et omfattende utvalg av fiskeutstyr fra Blue Fox. Enten du jakter på små ørret i bekker og mindre vann, eller om du fisker etter laks og større fisk, har Blue Fox et utvalg som dekker de fleste behov. Med denne spinneren kan du fiske smartere, mer effektivt, og høste fordelene av kvalitetsutstyr.

 

Rotoren inne i bjellen skaper ekstra attraksjonslyd som tiltrekker seg fiskens oppmerksomhet. Kroppen roterer motsatt vei i forhold til spinnerbladet, og faren for tvinn på senen under fisket reduseres.

 

Bruk gjerne spinnstopp under innsveivingen, hugget kommer gjerne i det øyeblikket du starter å sveive igjen.

 

«Vibrax® er patentbeskyttet. Spinners are winners»

 

Utførste tester av Blue Fox Vibrax Hot Pepper

 • I juni 2023 stakk Blue Fox Vibrax Hot Pepper av med seieren og 1. plass i Villmarks liv nr 6.
 • I utgave 11/2012 i bladet Villmarkslivs store test av spinnere ble Vibrax® Hot Pepper CYR Best i Test av alle ørretspinnerne i markedet. 27 testfiskere testet hele 19 forskjellige spinnere hver, og de var på totalt 131 fisketurer.
 • 10 av 10 poeng i magasinet Alt om Fiskes test 03/18. Kommentar: - Fanger rett og slett mer fisk!
 • Ny stortest 2016. Av alle testvinnerne kommer Vibrax Hot Pepper CYR på andre plass. Førsteplassen gikk til meitemark. Villmarksliv 11/16.
 • Stor spinnertest sommeren 2018. Hot Pepper CYR er igjen på pallen, på plassen bak Vibrax Long Cast. Villmarksliv 11/18.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support