683878 683878 683878

Blaser Hunting Knife

Jaktkniv i Blaser-design

Varenr: 273507
2 949,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 10 dager)
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Blaser Hunting Knife er en høykvalitets jaktkniv med Blaser-design. Denne stilige og robuste jaktkniven er din pålitelige følgesvenn – til jakt og alle andre utendørs aktiviteter!

 

Det solide 440C knivstålet gjør denne jaktkniven spesielt robust og skarp. Den brede droppunktbladet er egnet for en rekke anvendelser og forutbestemt for å flå vilt. Full-tang designet, der blad og håndtak er laget av ett enkelt stykke stål, sikrer i tillegg ekstremt god stabilitet under skjæring og flåing, for eksempel når man åpner brystvegg og bekken. Den ergonomiske formen muliggjør et komfortabelt grep.

 

De stilige grepplatene laget av ekte valnøttre gjør denne jaktkniven til en ekte blikkfanger. Et høykvalitets slire laget av kuskinn med kontrastsøm og beltesløyfe fullfører det stilige utseendet.

 

Denne nedtonede og stilige, men likevel svært robuste rustfrie stål jaktkniven tilbyr en utmerket kombinasjon av styrke, skarphet og korrosjonsbestandighet. Den forblir skarp lenge og den er holdbar og lett å slipe. Et absolutt must for lidenskapelige jegere!

 

Mål

  • Total lengde: 21 cm
  • Bladlengde: 9 cm
  • Håndtakslengde: 12 cm

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support