428875 428875 428875 428875

BFT Instinct Reloaded Casting 7'10"

->130g

Varenr: 244682
1 599,-Kampanjepris
2 195,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

BFT Instinct Reloaded Casting, det nye tilskuddet til den allerede populære instinct stangserien brukt av mange av de fremste sportsfiskerene i Europa. Den nye serien er redesignet til en klassisk "look" med kvalitetskomponenter for at du skal ha utstyr å stole på.

 • Delt EVA-håndtak for komfort
 • Åpent snellefeste i presset karbon for ekstra følsomhet
 • Titanbelagte stangringer
 • Flere varianter i nytt oppdatert reloaded design.

  BFT Instinct Reloaded er utstyrt med delt EVA håndtak, titanbelagte stangringer og et kvalitets karbon snellefeste. Dette gjør stengene utrolig lette, men også utrolig følsomhet og responsivhet.

   

  BFT Instinct Reloaded 7,6'' H, Tournament Pike -120g 2-delt

  Denne modellen er designet for det lettere fiske med små baits, perfekt for fiske på grunt vann med offset baits eller topwater. Selv om denne er laget for de letter baitsene har den en sterk rygg med en rask aksjon som lar deg lanne selv de største 10+ gjeddene.


  BFT Instinct Reloaded 7,10'' H, Pike Versatile -130g 2-delt

   

  Pike Versatile modellen gir det lille ekstra og egner seg som tournament pike til lettere baits. Denne modellen litt mer lengde og gir deg det lille ekstra i kastelengde. Perfekt til fiske med lettere baits på dypere vann eller fra land. Dette er en flott stang for fiske med spinnerbait, chatterbaits eller softbaits.

  BFT Instinct Reloaded 8,6'' H, Pike Versatile XL -180g 2-delt


  Pike Versatile XL er designet for tyngre gjeddefiske, her får du en stang med kraftig rygg og riktig lengde for å kaste de ordentlig store baitsa. Med denne stangen vil ikke det bli et problem å sette kroken på store predatorer på dypt eller røft vann.

  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Andre kjøpte også
  Support