Anar Outdoor

Anar logo

Anar Outdoor

 

Anar ble til i Finland av en ekte brennende kjærlighet til naturen.

En gruppe finske friluftsentusiaster - jegere-, fiskere- og friluftsmennesker- ønsket friluftsklær og friluftsutstyr som var passende for finske og nordiske forhold, som skulle være skreddersydd akkurat for dem, til en fornuftig pris. De delte alle en brennende lidenskap for friluftsliv og natur, spesielt naturen i det finske Lappland. Inari-sjøen og dens omgivelser var en veldig stor inspirasjonskilde - og det var der navnet på produktene ble unnfanget. Anar er det samiske navnet på Inari-sjøen.

 

Med reinen på logoene fremhever Anar-varemerket Lappland. Først besto produktene hovedsakelig av telt og ryggsekker, samt produkter som trengs for andre utendørsaktiviteter og friluftsliv ellers. Prøvene på de første outdoorproduktene ble laget av amatører, uten profesjonell ekspertise, men med en brennende lidenskap. Produktene fungerte og ble raskt lagt merke til og omfavnet av friluftsentusiaster. 

 

Ansvarlig produktutvikling

Anars produktutviklere er samlet rundt én ting: nemlig et enkelt ønske om å leve og puste i et rent og naturlig miljø der man kan sette pris på hvert øyeblikk ute i naturen. Fordi naturen er så viktig for teamet til Anar, føler de seg også ansvarlige for miljøet. Målet deres er å redusere miljøpåvirkningen til produktene til et minimum.

 

Finske Anar produserer ikke engangsartikler; produktene er, og skal være, holdbare og bærekraftige. De sørger også for at de ansatte ved fabrikkene som benyttes er i stand til å jobbe under gode forhold og blir behandlet rettferdig og godt. 

 

Ingen av oss ville vært den vi er i dag uten naturen og opplevelsene den har gitt oss. Det er bare å nyte med glede alt hva naturen på denne planeten vår har å tilby oss alle sammen.

 

Oppdrag

Anar ser det som sitt viktigste oppdrag er å lede og veilede folk i å oppleve naturen utendørs, og å tilby de riktige produktene for å perfeksjonere opplevelsen. Når vi bruker mer tid ute i naturen, lærer man noe som ikke kan læres i et urbant bymiljø med stress og mas.

 

For å lære, må vi få tankene våre til å overleve. Anar sine produkter gjør at du kan føle deg trygg nok utendørs for å tillate deg å bruke tid og alle sansene til å observere naturen og oppnå harmoni. Anar sine produkter lar deg å komme til steder og situasjoner som vil gi livslange minner. Anar vil være en del av naturen og ditt friluftsliv.

 

For krevende forhold

Våre produkter er designet, utviklet og testet i Nord-Finland, som er en av de hardeste klimaregionene i Europa. Produktdetaljer blir raffinert med friluftsentusiaster som tilbringer tid i naturen. Når et behov blir identifisert, kan riktig produkt produseres for det.

 

Eksperter

Våre produktutviklere kjenner friluftsliv og dets forhold - og dette gjenspeiles i produktene våre. Utendørsprodukter av høy kvalitet er født av lidenskap og en brennende kjærlighet til naturen - og fra opplevelsen av tusenvis av dager som er tildelt den nåde.

 

Produktfokus for brukeren

Når man skal ut i naturen så har Anar produktene man trenger fra bukse, jakke, vestgenser, hodeplagg, hansker og belter. Men de har også utstyr som flotte kniver, truger, ryggsekker, drikkekopper og soveposer. De har også jaktdresser for jegeren som jakter på høsten og jaktdress for vinterbruk med vinterkamuflasje.

 

Anar Kuksa Turkopp To fingers turkopp
Kjøp
30%
90,-
129,-
20+
Anar Hirvas 2 Kniver
699,-
Anar Trail II Truger
Kjøp
30%
699,-
999,-
20+
Anar Hiking II Truger Lengde 28"
Kjøp
30%
839,-
1 199,-
6
Anar Tuoppikuksa Turkopp
Kjøp
30%
104,-
149,-
100+
Anar Hirvas Kniv
Kjøp
30%
293,-
419,-
1