632641 632641 632641 632641

Alfa Drift Advance GTX M Dark Blue 45

Lett og komfortabel tursko

Varenr: 260707
1 499,-Kampanjepris
2 399,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Alfa Drift Advance GTX er en holdbar tekstilsko med tett passform til herre.  Komfortabel, stabil og lett tursko med godt grep og hurtigsnøring. Perfekt for en rekke utendørsaktiviteter.

 

 • Vanntett og pustende Gore-Tex
 • God grep med Vibram Grip Trail såle
 • Enkel i bruk med Quick Lacing System
 • Tå- og helbeskyttelse
 • Impregnerte lisser
 • Klassisk innersåle

 

ALFA Drift Advance GORE-TEX er en komfortabel tursko med hurtigsnøring og godt grep, perfekt for en rekke utendørsaktiviteter. Med disse er du raskt og enkelt klar for hverdagen og lettere turer i naturen.

 

Tekstilet benyttet i denne skoen er slitesterkt og tilpasset turer i skog og mark. Det er også Bluesign® godkjent, som betyr at det er sertifisert for å være trygge for miljøet, arbeiderne og de som bruker produktene. GORE-TEX bidrar med pustende og vanntette egenskaper.

 

Mellomsålen gir god stabilitet, demping og støtte. Vibram® Grip Trail yttersålen er utviklet med en unik gummiblanding som gir godt grep på både på vått og tørt underlag. Dermed kan du nyte flere aktiviteter utendørs. Nyt naturen med Drift Advance GTX!

 

Modellen har en tettsittende passform. Hvis du har en bred fot eller er usikker på størrelsen, anbefaler vi at du velger en størrelse større.

 

Testet til terningkast 6 av Dagbladet sommeren 2020

Sitat fra testen: "Nok en utmerket norsk sko til norske forhold. Alfa holder samme kvalitet som Viking. Komfortabel fra første tur, har et godt grep, tåler robuste værforhold, har god bevegelsesfrihet og gir god støtte rundt anklene. Vi likte også snøresystemet med doble låsekroker. Dette gjør at lissene ikke har sjanse til å løsne underveis, og du har muligheten til å stramme de akkurat slik du vil ha dem. Vi kan ikke gi Drift Advance GTX noe annet enn toppkarakter.."

Les hele testen på Dagbladet.no - Test av tursko

*Linken åpnes i ny fane +pluss-sak

 

Bruksområder

 • Hverdagsbruk
 • Lettere turer
 • Dagsturer i skog og mark

 

Detaljer

VEKT: 360 g pr sko (EU 42)

SKAFTHØYDE: 8.5 cm (EU 42)

PASSFORM: Regular

MATERIALE: Tekstil + GORE-TEX

SÅLE: Vibram® Grip Trail

 

Egenskaper

 • Vanntett 4/5
 • Pusteegenskaper  4/5
 • Sålestivhet 2/5
 • Isolasjon 2/5
 • Ankelstøtte 1/5

 

Funksjoner

Vanntett og pustende: GORE-TEX

GORE-TEX er den ultimate membran for vanntette, pustende og slitesterke sko. Samtidig som fukt utenfra blokkeres, slippes luft ut så svetten fordampes fra innsiden av skoene. Dette gir et tørt og behagelig klima for føttene i all slags vær. Det finnes fler varianter og ALFA velger alltid GORE-TEX membran tilpasset bruksområdet.

 

Godt grep på alle underlag: Vibram® Grip Trail Sole

Vibram® Grip Trail er en spesialutviklet, slitesterk yttersåle. Den har lav vekt og består av en unik gummiblanding som gir høy friksjon og godt grep. Sålemønsteret har en «self adaptive lug»-konstruksjon, som gjør at knottene griper underlaget fra flere vinkler og sikrer et optimalt grep under aktivitet.

 

Enkel i bruk: Quick lacing system

Snøresystem med hurtiglås for enkel lukking.

 

Materialer

GORE-TEX

GORE-TEX er den ultimate membran for vanntette, pustende og slitesterke sko. Samtidig som fukt utenfra blokkeres, slippes luft ut så svetten fordampes fra innsiden av skoene. Dette gir et tørt og behagelig klima for føttene i all slags vær. Det finnes fler varianter og ALFA velger alltid GORE-TEX membran tilpasset bruksområdet.

 

Tekstil

De store fordelene med tekstil er svært gode pusteegnskaper og lav vekt. Dette gir sko som er lette og luftige til bruk på lettere turer. ALFA velger tekstiler egnet for sitt bruksområde, med fokus på miljø og kvalitet.

 

Tå og hel-beskyttelse

For å beskytte skoen ved ytre påkjenninger er skoen forsterket med kalosjering. Disse skoene har tå- og helbeskyttelse for ekstra slitestyrke, som forlenger skoens levetid.

 

Såleteknologi

Vibram® Grip Trail Sole

Vibram® Grip Trail er en spesialutviklet, slitesterk yttersåle. Den har lav vekt og består av en unik gummiblanding som gir høy friksjon og godt grep. Sålemønsteret har en «self adaptive lug»-konstruksjon, som gjør at knottene griper underlaget fra flere vinkler og sikrer et optimalt grep under aktivitet.

 

Klassisk innersåle

Skoene har en klassisk, formet innersåle med pustende og fuktabsorberende EVA-materiale. Sålen har en antibakteriell overflate som motvirker lukt. For ekstra god komfort har skumkonstruksjonen støtdempende egenskaper.

 

Andre funksjoner

Impregnerte lisser

ALFA bruker kun skolisser som er vannavvisende, slitesterke og holdbare. Impregnerte skolisser hindrer vannabsorpsjon og holder deg tørr på bena. Våre skolisser er produsert i henhold til GORE-TEX-standarden.

 

 

Riktig stell og vedlikehold av tekstilsko

Riktig stell og vedlikehold er viktig for at dine Alfa sko skal holde seg tørre og pene over tid. Smuss og fuktighet har mindre effekt på velholdte sko. Her vil du få en grundig innføring i hvordan du kan ta godt vare på dine Alfa sko.

 

Alfa vedlikeholdssett

Med ALFAs vedlikeholdsett for tekstil får du alle produktene du trenger for å vedlikeholde skoene dine slik at dere får gode turoppleveler uansett vær i mange år fremover. (kan kjøpes separat).

 

Husk! - Luftning etter hver langtur

Innleggssålene absorberer mye fuktighet og tørker raskere på utsiden av støvelen. De bør derfor tas ut etter hver tur slik at støvlene får lov til lufte skikkelig ut og tørke godt opp. Dette er spesielt viktig å huske på ved flere dagers turer.

 

Sett aldri bort sølete støvler. Skal du vaske, pusse eller impregnere støvlene må du også fjerne lissene slik at du kommer til under disse. Når innleggssåler og lisser er fjernet, må smuss fjernes fra overmaterialet. For normale nivåer av skitt vil børsting med Alfa skobørste (fullnarvet skinn) og rengjøring under lunkent rennende vann og litt oppvaskmiddel være nok. For spesielt skitne støvler bruk Alfa skorengjøring-spray som er et effektivt rengjørings middel som fjerner flekker og skitt.

 

Fremgangsmåte for rengjøring av tekstilsko

 1. Fjern løs skitt med en fuktig klut.
 2. Rist flasken og spray jevnt på sko/støvelen.
 3. Bruk en fuktig klut til å vaske på skoen.
 4. Skyll eventuelt under springen eller tørk av med en klut.
 5. Gjenta hvis nødvendig og deretter tørk og impregner skoen umiddelbart.

 

Overmaterialet i den rengjorte skoen har nå mer åpne porer og vil da lettere absorbere vann. For å redusere vannopptaket må impregnering tilføres etter støvelen har tørket.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support