323200 323200 323200

Alfa Walk Queen Air APS GTX 38

Allsidig, lett fjellstøvel

Varenr: 209688
2 999,-
-+
10 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Alfa Walk Queen er en allsidig fjellstøvel med universell passform.

 

 

Det slitesterke yttermaterialet AlfaAir™ tilbyr svært gode pusteegenskaper og lavt vedlikeholdsbehov, mens GORE-TEX membranen sørger for vanntetthet og ytterlig pusteevne. Den myke toppkanten og Memoryfoam øker komforten, og gummikalosjeringen øker slitestyrken og produktets levetid. Snøresystemet med doble låsekroker forenkler individuell tilpasning. Den lette EVA mellomsålen gir stabilitet og støtdemping, mens yttersålen Vibram® Grip AMG sikrer godt grep på både tørre og våte underlag.

 

MaterialerALFA AIR™
Alfa Air™ består av to laminerte lag. Det ytterste materialet er perforert microfiber som er svært slitesterkt og vedlikeholdsfritt. Det andre laget kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra god pusteevne, elastisitet eller ekstra isolasjon.

GORE-TEX PERFORMANCE COMFORT
Brukes i hovedsak i våre Mountain, Hiking og Hunting produkter. Vann sperres ute, mens svetten enkelt fordamper fra innsiden. Føttene er alltid tørre og holder en behagelig temperatur i all slags vær. 100 % vanntett, slitesterk, god pusteevne, sørger for et tørt og komfortabelt klima for føttene.

SåleteknologiVIBRAM® GRIP AMG
Grip AMG er en spesiallaget såle, utviklet gjennom Alfas samarbeid med Vibram. Sålen har samme mønster som vi bruker på Grip+sålen, men med en ny gummiblanding. Dette er en ideell kombinasjon som sørger for økt grep og friksjon, spesielt på fuktige underlag.

COMBO MIDSOLE
Gir mulighet for en lettere sko, samtidig som man kan bygge inn ekstra stabilitet der det trengs.

STABILIZING L-BOARD
Gode mekaniske egenskaper, som gir god stabilitet i hele skoens levetid.

ANATOMIC INSOLE
Anatomisk utformet innleggssåle i pustende materiale med god oppsugingsevne som holder føttene tørre og behagelige. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som motvirker slitne føtter og gir god komfort. Sålen har antibakteriell overflate for å motvirke lukt.


Passform og StøtteXL-LAST MOUNTAIN AND HUNTING
Godt volum i fremfoten garanterer deg god bevegelsesfrihet for tærne, og den runde hælfasongen gir minimal risiko for gnagsår.

ANKLE COMFORT COLLAR
Memoryfoam er lagt inn i konstruksjonen rundt ankelpartiet for å gi ekstra god passform.Materialet påvirkes av kroppsvarmen, former seg etter foten og gjør at skoen sitter svært behagelig rundt ankelen.

Andre funksjonerCOMPLETE PROTECTION
Kalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.

DOUBLE LOCK SYSTEM
Snøresystemet består av fire låsekroker på hver støvel. Slik kan man låse lissene over vristen, justere lissene over ankelens bøyepunkt, for så å stramme og låse før man snører selve skaftet. Slik kan man snøre stramt eller løst over vrist og ankel, uavhengig av hverandre.

LACES
Alfa bruker kun impregnerte lisser for å forhindre at de trekker vann.

TAPED SEAMS
Tapede sømmer for økt vannmotstand.VEKT: 650 g pr sko/støvel (EU 42)
SKAFTHØYDE: 16.5 cm (EU 42)

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support